dzik86 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 jestem w pracy, szefowi sie spierdniczyl komputer zasilacz dziala. komp wstaje ale nie ma obrazu \, co moze byc skopane: plyta? procesor? pamiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 I płyta i procesor i pamięć i karta graficzna i monitor i jest dużo opcji i na forum wróżek nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 wrozek nie ma , ale jest mozg i chyba nie trudno jest sie czegos domyslac ? zdjelem procesor i pod nim (od strony nozek) widac lekkie przybrazowienie :) moze to oznaczac ze jest spalony ? bo generalnie to raz mi sie przypalil,ale juz nie pamietam jak wygladal ,a objawy byly podobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ta moze byc zjarany (nie było takie drapiacego w nos smrodu?) u mnie kiedys było tak samo. Wina płyty tez moze byc, najlepiej sprawdzac wszystkie czesci po koleji w innym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 wrozek nie ma , ale jest mozg i chyba nie trudno jest sie czegos domyslac ? zdjelem procesor i pod nim (od strony nozek) widac lekkie przybrazowienie :) moze to oznaczac ze jest spalony ? bo generalnie to raz mi sie przypalil,ale juz nie pamietam jak wygladal ,a objawy byly podobne 1578057[/snapback] Skoro jest mózg to z niego skorzystaj, nie podałeś konfiguracji, opis objawów też jest lakoniczny to co my mamy niby zgadywać na odległość? Ten przyjarany procek to pierwszy podejrzany póki co. Sprawdź go w innym kompie. Tego kompa rozłóż na części i złóż jeszcze raz, możę gdzieś się kurz dostał. Weź miernik i sprawdz napięcia w zasilaczu, moze on się kaszani. To tyle jeśli chodzi o rady ogólne. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...