adikpioro Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam … W 1997 roku RSA Security Inc. ogłosiła konkurs na złamanie kilku szyfrów. Nagroda to 10.000$ za każdy szyfr. I tak się zaczęło. Wkrótce zawiązała się grupa distributed.net i przystąpiła do łamania jednego z nich. Aby pokazać, że jest to możliwe.... .... pochwalcie się ile bloków i kluczy liczy wasz procesor … u mnie na sprzęcie jak w podpisie mam 10700000 keys/sec czyli 1 blok liczy w 6 min 45 sec .. czyli 213 bloków na 24 godz … a u was ? Jeśli jest ktoś kto bawi się w RC5-72 to zapraszam do wymiany doświadczeń … a jeśli ktoś chce dołączyć do naszego TEAMU PLEBANIA & INFERNAL CORPS CALL OF DUTY POLSKA to zapraszam … oto link do moich statów: http://stats.distributed.net/participant/p..._id=8&id=443925 a to link do naszego TEAMU PLEBANIA & INFERNAL CORPS TEAM - CALL OF DUTY POLSKA: http://stats.distributed.net/team/tmsummar...id=8&team=31146 Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez adikpioro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 cos widze ze malo ludzi zna wogole RC5 i distributed net , czasem cos policze , ale samemu to jest dosc nudne .... ;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 tez sie w to bawilem jeszcze na starym poczciwym amd k6-2 500@550 ahh wspomninia , i to muczenie gdy juz policzyl , niestety nei mialem wtedy dostepu do netu wiec plik wazyl ok 10 mega , a pozniej padl razem ze starym dyskiem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALA_MYSZKA Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) A ja dalej licze, jestem w pierwszej 20 ;) Edytowane 14 Marca 2007 przez MALA_MYSZKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) To prawie jak szukanie zielonych ludzików :D Liczenie równie mało owocne :P tylko SETI liczy więcej ludzi ;) Edytowane 14 Marca 2007 przez wisnia666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 tylko ze tutaj przynajmniej jest kaska jak cos znajdziesz/odszyfrujesz bo w seti to nawet nie ebdziesz wiedzial zy cos znalazles ... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...