Bulisoft Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 witam , problem polega na tym iz za kazdym razem gdy łanczam kompa ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> mi sie skandisk i sprawdza mi partycje E pozwolilem mu tak sprawdzac z 20razy teraz juz mnie to strasznie denerwuje bo niemoege nawet zdefragmentowac tej partycji bo mi pisze ze jest zaplanowany skandisk. ble ble ble , próbowałe nawet we właściwościach tamtej partycji zaznaczyc aby przy nastepnym uruchonieniu sprawziło błedy i je usuneło ( zaznaczyłem te dwa okienka napewno wiecie oco chodzi) ale to nadal nie pomogło , pomóżcie bo zwariuje , reinstalka systemu nie pomogła a format "E" nie wchodzi w gre , pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Dziwne, biorąc od uwagę, że w XP nie ma scandiska.... Przenies dane i sformatuj partycje, albo wyłącz autoskanowanie w chkdsk, ale to nie rozwiąze problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 dysk ci sie wali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Sproboj HDDREGENERATORA bo to moze byc wina bad bloków.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 nie mam badów bo sprawdzałem 2dni temu a jak wyłonczyc tego skandiska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...