targi Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam mam problem z mikrofonem w srodowisku kade normalnie mnie słýchać przez głośniki, ale w skype już nie (to znaczy rozmówca) tak samo w programie Audacity nie wykrywa mikrofonu Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
targi Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dzięki za pomoc sam rozwiązałem ten problem <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dzięki za pomoc sam rozwiązałem ten problem <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< 1579975[/snapback] Podziel się chociaż z innymi co było nie tak... I jak to rozwiązałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
targi Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Sztuka logicznego myślenia :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...