luki_pc Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Teraz mam SP0802N oczywiscie samsung , a na biorku lezy SP0812N :) riznica mniedzy nimi to wielkosc bufora , teraz ma 2MB a moglbym miec 8MB. Czy roznica w wydajnosci bedzie zauwazalna jezi zamienie dyski ??? Oczywiscie zmiana wiaze sie z instalacja windowsa i kopiowaniem plikow :( Wiem ze bedzie szybcie przy kopiowaniu maly plikow ale czy zauwazalna w typowych zastosowaniach ??? internet gry filmy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Wiadomo ze wiekszy bufor to wieksza wydajnosc. Czy zauwazysz to golym okiem to niewiem ale ja bym sie nie zastanawial. Instalacja wingrozy i kopiowanie kilku plików to nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A kto tu mówi o instalacji, skoro mozna system skopiować z całą partycją :huh: Ranish Partition Manager jest od tego, nie wiem jak inne programy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...