Goffer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Jak zmienić czestotliwość odświezana monitora w trybie awaryjnym w windzie xp bo padł mi monitor a drugi nie wyrabia przy ustawieniach tego padnietego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Wydaje mi sie ze nalezy wejsc w trybie awaryjnym w ustawienia wyswietlania i zastosowac ustawienia 640x480x256 kolorow, przy okazji ustawic dla monitora w zaawansowanych 60Hz i wtedy odpalic ponownie juz w trybie normalnym. Tak sie to robi w reszcie Windowsow. No chyba ze madry MS w WinXP w trybie awaryjnym wynalazl prace grafy w innych trybach niz VGA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 W wimdzie xp w trybie awaryjnym nie sa dostepne opcje zwiazane z czestotliwoscia odswiezania jest tylko uzyj opcji domuslnych a domyslne mam 100hz moze cos w rejestrze trzeba zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jak ustawisz w awaryjnym 640x480x16 kolorów (nie 16mln!!) to po restarcie bedzie OK tyle że bez akceleracji sprzetowej 2D, wtedy ustawiasz tyle co wytrzymuje monitor np 640x480x16bitx60Hz kolejny restart i załatwione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 No juz ie uporałem zrobiłem to multires-em + mały bat z komenda w autostarcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...