Rosio Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 witam napiszcie jak testujecie swoje nagrywarki, jakimi programami to robicie i jakich metod uzywacie? Moje pytanie bierze sie stad, iz przedwczoraj kupilem Lg 4163B i wzialem sie za nagranie obrazu gry, wypalem plytke programem Nero na jakis TDK x8 (max dla tych plytek) i niby wszystko ok. Po wlozeniu plytki, sama startuje i rozpoczyna sie instalacja gry i do konca przebiego poimyslnie ale postanowilem przetestowac ta plytke progrmamem Nero cd/dvd speed i zalkadka benchmark ale po wcisnieciu 'poczatek' pojawia sie blad UNRECOVERED READ ERRROR. Wypalilem plytke tez programem Alcohol ale to nic nie pomoglo (gra sie instaluje ale wyskakuje ten sam blad w nero) i nie wiem o co chodzi czy ten obraz jest jakis wlasniety czy nagrywarka fiksuje dlatego chce ja sprawdzic i miec w 100% pewnoosci ze jest wszystko ok pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Polecam przejrzeć stronę http://www.cdrinfo.pl, tudzież naprawdę ogromne forum na tejże. Masz tam wszystko o nagrywarkach, firmware, testowaniu i płytach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 witam pozdrawiam 1578804[/snapback] Ty masz problemy... przeciez działa. Może gra ma zabezpieczenia błędnymi sektorami albo co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Polecam przejrzeć stronę 1578806[/snapback] tak, tak znam ta stronke nie od dzis ale moze niektorzy z Was maja jakas swoja metodologie testow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ty masz problemy... przeciez działa. Może gra ma zabezpieczenia błędnymi sektorami albo co... 1578808[/snapback] hmm moj problem nie musi byc dla Ciebie problemem ale chcialbym to wyjasnic dlaczego nero nie moze przetestowac plytki choc plytka sie spoko instaluje, chodzi mi glownie o sprawnosc nagrywarki czy jest ok czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Używaj opcji edytuj :evil: Ale skoro gierka działa, to w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...