MaleJol Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam, Dzisiaj spalila mi sie karta graficzna i zastanawiam się nad kupnem nowej. Zainteresował mnie model Leadteka. Powiedzcie, czy warto kupić tą kartę? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/s...&lineid=1&act=2 Z góry dzieki. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 troche dziwne pytanie, bo mógł bys napisac tak samo czy warto kupic 6800gt, warto, 6600gt warto, zalezy od funduszy a leadtek robi dobre karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 spalila ci sie karta i co - nie oddajesz jej do serwisu zeby wymienili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie wiem, ja dzisiaj wymieniam właśnie LEadteka 6600GT (uwalone DVI) na ASUSA 6800LE (mam nadzieję, że będzie modowalny). Cena podobna, odczuciami mogę się podzielić wieczorem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...