dick Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Moja nagrywarka Lg to juz druga z kolei, poprzednio mialem Liteona ale padł po tygodniu, wymienilem na LG, wszystko bylo wporzadku do teraz minelo jakies 5 miechow...wyjechalem na dwa miesiace komp nie byl wlanczany...nagrywarka dzialala dobrych kilka godzin ...po wyjeciu plytki i wlozeniu nastepnej mie bylo juz zadnej reakcji...dziwne, nagrywarka nie reaguje na zadna plytke, a windows pokazuje ze w napedzie niema nic, mam najnowszy fimware i takie cos zdarzylo sie pierwszy raz....oczywsice mam gwarancje ale nudzi mnie juz bieganie po sklepach i czekanie na sprzet po 2 tygodnie....moze ktos ma pomysla.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Może taśma padła albo sterowniki się wysypały <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 sterownikow niema, a tasma raczej dobra drugi cedek smiga na niej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No to pewnie laser padł :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A czy po włożeniu płytki nagrywarka obraca nią kilkakrotnie? Miałem kiedyś podobne objawy i przyczyną był...mocno zanieczyszczony laser. Po puszczeniu kilkakrotnie płyty czyszczącej napęd ruszył jak nowy. Być może tu leży przyczyna. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A ja mam kilkuletniego plextora z wentylatorkiem i chula jak ta lala, a nigdy nie był czyszczony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Po włozeniu plyty nagrywarka łypie swiatelkiem radosnie z dwa razy, i gdy nadchodzi moment rozpoznania plyty (objawialo sie to szumem silniczków) naped nic nie robi...mam plyte czyszcącą ale jak mam jej uzyc jak naped nie widzi nic .... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dobrze się tu wszyscy czujecie? Płyty czyszczące w napędach komputerowych? Uruchomcie szare komórki i wyobraźcie sobie co robią szczoteczki na płycie z laserem przy rozkręceniu płyty do maksymalnej prędkości kątowej (czyli ok. 24x na środku płyty). Daj ten bubel na gwarancję a nie będziesz kombinował z takimi wynalazkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...