Skocz do zawartości
touchthis

2x 512mb Twinmos Twister + Abit Kv8-pro 3rd Eye

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2 na płycie głównej Abit KV8-Pro 3rd Eye ?

W adnotacji do pamięci na komputronik.pl nasmarowali "pamięci mogą pracować niestabilnie z płytami firmy Abit" a ja sie napaliłem żeby je kupić bo znajomy nieźle je kręcił na abicie nf7s v2. Teraz jestem w stanie uczuć nieokreślonych co do kupna tej pary :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje ze chodizło im o serie abita na nf2

1579130[/snapback]

Tia czyli moge kupować :P

btw. Poskładałem sobie takie coś (niech ktoś umiejętny powie mi czy nie ma jakichś sprzeczności):

Abit AV8 3rd Eye

DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2

Radeon 9800SE 128 MB DVI / tv-out (256-bit)

Zasilacz do obudowy Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W bulk

AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Winchester

Zbyt wiele lat siedziałem na jednym sprzęcie i jestem do tyłu w praktyce z nową technologią.

Edytowane przez touchthis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja bym pomyslal na zmiana zasilki choc na troche mocniejsza np ta: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15406. Miałem ja i spokojnie ciagnela to co mam w sygnaturce. Bo jesli nie teraz to sie domyslam ze w przyszlosci bedziesz chcial krecic ta maszynke.. i przyda sie troche wiecej watów, a jesli mozesz pare groszy dolozyc (nie oszczedzaj na zasilce... wiem to z doswiadczenia.. zreszta jak wielu na tym forum).... to bierz cos mocniejszego z rodziny topowera lub tagana.

Pozdrawiam Szem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw. Poskładałem sobie takie coś (niech ktoś umiejętny powie mi czy nie ma jakichś sprzeczności):

1579280[/snapback]

Trzeba było brać Venice :wink:

Tańszy i lepszy.

Edytowane przez [RONIN]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi