touchthis Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ma ktoś DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2 na płycie głównej Abit KV8-Pro 3rd Eye ? W adnotacji do pamięci na komputronik.pl nasmarowali "pamięci mogą pracować niestabilnie z płytami firmy Abit" a ja sie napaliłem żeby je kupić bo znajomy nieźle je kręcił na abicie nf7s v2. Teraz jestem w stanie uczuć nieokreślonych co do kupna tej pary :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 wydaje ze chodizło im o serie abita na nf2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
touchthis Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) wydaje ze chodizło im o serie abita na nf2 1579130[/snapback] Tia czyli moge kupować :P btw. Poskładałem sobie takie coś (niech ktoś umiejętny powie mi czy nie ma jakichś sprzeczności): Abit AV8 3rd Eye DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos Twister CL 2 Radeon 9800SE 128 MB DVI / tv-out (256-bit) Zasilacz do obudowy Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W bulk AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Winchester Zbyt wiele lat siedziałem na jednym sprzęcie i jestem do tyłu w praktyce z nową technologią. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez touchthis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam Ja bym pomyslal na zmiana zasilki choc na troche mocniejsza np ta: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15406. Miałem ja i spokojnie ciagnela to co mam w sygnaturce. Bo jesli nie teraz to sie domyslam ze w przyszlosci bedziesz chcial krecic ta maszynke.. i przyda sie troche wiecej watów, a jesli mozesz pare groszy dolozyc (nie oszczedzaj na zasilce... wiem to z doswiadczenia.. zreszta jak wielu na tym forum).... to bierz cos mocniejszego z rodziny topowera lub tagana. Pozdrawiam Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) btw. Poskładałem sobie takie coś (niech ktoś umiejętny powie mi czy nie ma jakichś sprzeczności): 1579280[/snapback] Trzeba było brać Venice :wink: Tańszy i lepszy. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
touchthis Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Heh, serio AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice jest lepszy od Winchester ?? Podaj różnice między nimi poza ceną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinoe Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Heh, serio AMD Athlon 64 3000+ BOX (Socket 939) Venice jest lepszy od Winchester ?? Podaj różnice między nimi poza ceną 1580328[/snapback] Venice ma SSE3 i o ile dobrze pamietam niższe napięcie rdzenia czyli mniej ciepła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...