dszywala Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) A wam pokaze cos co mnie nawet powalilo...a mianowicie co potrafi kontroler pamieci w Toledo.. Mamy tutaj w pelni stable, w 3D tez gralem i nie bylo problemow (Battlefield, CSS): A dla odmiany na Viscie, aby utrudnic sobie jeszcze stabilnosc pamiatek: Pamieci sa na sprzedaz, preferuje sprzedac calosc 4 x 512, sa z jednej serii wszystkie, kupione w jednym sklepie (rodan.net, sklep mojego wuja). Niedlugo wystawie na allegro, prosze ewentulanie oferty na priv lub najlepiej na GG. Niedlugo screen z 3 Ghz :) Tylko sie trochu ochlodzi...bo to co sie dzieje teraz ...52C na w/c na procku ;[ żaden wynik, umnie tak latały kilka lat temu na winchesterze. do tego każda koś była inna( BH-5+CH-5+ 2xBH6) Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Venice E6 + 4x512 = Oc bez zmian. W benchach syntetycznych troche podskoczyl bandwidth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalx Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) czy ktoś próbował do innego kompletu 2x512 dorzucić 2x512 goodrama? mam obecnie 2x512 kingstona (a64@2,4ghz + asrock939dual) i nie wiem czy jest sens dopłacać ok. 50 zeta do kingstona czy brać goodramy jak ktoś ma jakieś info/doświadczenia w tym temacie to z góry dzięki za odpowiedź Edytowane 12 Września 2007 przez michalx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Na 99,9% nie powinno być problemów, sam mam 4x512MB z różnej parafii (2xGoodram/Infineon, 1xKingstone/Mosel, 1xSiemens/Micron). Przed dołożeniem pamięci pamiętaj o ustawieniu w BIOS Command Rate na 2T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...