PITer Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Sory ale inaczej tematu juz nie moglem nazwac, to co oni wyprawiaja to jest kpina. Wczoraj nie jaki moderator ZAVADER po hamsku usunol mi zawartosc mojej sygnaturki i wstawil 10 punktów za nieregulaminowa sygnature. PODPIS (sygnatura, sig) - tekst wyświetlany pod każdą wiadomością użytkownika, definiowany w profilu. Może to być krótki opis posiadanego komputera (konfig) lub ważna dla użytkownika maksyma. Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych obrazków, a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.purepc.pl (również tych w dziale "Giełda"). Linka do własnej strony www nie umieszcza się w podpisie, ale w innym polu profilu (link dostępny w karcie i profilu użytkownika). W podpisie można umieścić swoje dane kontaktowe (identyfikatory wybranych komunikatorów, jeden adres mailowy). Podpis nie powinien być wizualnie męczący dla innych użytkowników forum: maksymalna wielkość czcionki to czcionka domyślna (12), należy unikać stosowania rażących kolorów, a przy długich (np. kilkulinijkowych) podpisach zdecydować się na zmniejszenie czcionki. W podpisie nie należy stosować znaczników i ([php]).Gdy gdy napisalem do smiesznego moderatora ze regulamin nic nie mówi o 10 linijkach odpowiedzial mi linkiem http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=136061I co ja mam siedziec calymi dniami i przegladac cale forum, wszystkie tematy bo moze któys z moderatorów sobie gdzies napisze informacje o zakazie uzywania czarnych kolorów w avatarkach ? JESTESCIE NORMALNIE SMIESZNI Z TYM CO ROBICIE. jeszcze mala uwaga odnosnie pracy MODERATORÓW od pana Mardoka. Mam pewne zastrzeżenia do nowego modera o nicku zavader, zabrał się on za czyszczenie tematu o procesorze Venice co mu średnio wyszło ponieważ: 1. Nie ma zielonego pojęcia o temacie a zabiera się za jego sprzątnie. 2. Pokasował posty z pytaniami a odpowiedzi zostawił co wprowadziło pewne zamieszanie oraz świadczy o słuszności punktu pierwszego. 3. Na pytania związane o czym mamy w końcu pisać w tym temacie skoro nie możemy pokazywać wyników naszych CPU, wszystkie je skasował i na dodatek wlepił mi %. 4. W uzasadnieniu % twierdzi : „Pyskówki... Nikt Cie tu nie trzyma...” osobiście nie przypomina sobie abym kiedykolwiek do kogokolwiek „pyskował” na tym forum. Na koniec dodam iż pisanie do mojej osoby tekstów typu „Jeśli tak was podnieca…” uważam za obraźliwe i nie życzę sobie tego w szczególności od modera który ma niby pilnować pożarku. MODERATORZY WEZCIE SIE W GARSC, siedze na tym forum od pierwszego dnia jak powstalo ale t co wyprawieacie od paru dni to juz przegiecie, slonko przygrzalo ? Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez PITer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Jedna uwaga co do sygnaturek (abstraciach!ąc od zasadności reguły 10 linii max niezależnie od wielkości czcionki :blink: ): o "nieregulaminowości" sygnaturki możecie napominać/ostrzegać przez PW z karencją 24-48 godzin a nie od razu ją kasować. Czasem w sigach są ważne linki, które trudno odtworzyć po natychmiastowym wykasowaniu siga. Sig jako całość, z formatami, czcionkami też nie jest łatwo odtworzyć Nie każdy Forumowicz wie, że taka zasada (10 linii :blink: ) istnieje, tym bardziej, że info o niej jest w wątku a nie w regulaminie. Najpierw PW, później kasowanie Respect Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez AndyN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nie moglem sie powstrzymac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Z tego co pamietam to temat dotyczacy sygnaturek jest przyklejony w waznych tematach juz od jakiegos czasu. A i chalas o to tez byl spory na forum. Przepraszamy PITer napiszemy nowy regulamin dotyczacy tylko Twojej osoby A teraz co do tematu o Venice Kilka osob zglaszalo prosbe o wyczyszczenie tego tematu. Z jakiego powodu?? Powiem tak z powodu syfu i kilkunastu screenow. Ktos kto chcial sie czegos dowiedziec musial czytac o waszych wyczynach OC i poogladac sobie wasze piekne obrazki. Przeciez to nie temat "ile pociagnoles ze swojego venica" albo "jakie masz wyniki w super pi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Ktos kto chcial sie czegos dowiedziec musial czytac o waszych wyczynach OC i poogladac sobie wasze piekne obrazki. 1579278[/snapback] Czego dowiedziec ? pewnie i tak nie dostane odpowiedzi. Przeczytaj najpierw pierwszy post na pierwszej stronie tematu o Venice zanim znowu napiszesz swoja smiezszna opinie na temat watku o Venice. http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=121336 "a potem juz standardowo wyniki, jakie htt jakie pamieci, na ile za ile jakie V itp itd, czyli powtórka z rozrywki. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. " Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez PITer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ktos pytal o dzialanie 4x512 z nowymi wenicami odp Mam 10szt venicow 21 zobaczymy czy te pojda na 3ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Troche smieszy mnie to tłumaczenie, przeciez ledwo co czytałem że moderatorzy to też ludzie i siedzenie na forum to nie całe ich życie, w tym momencie wymagasz zeby użytkownik znał regulamin i każdy temat w którym wspomni sie tylko o zasadach na forum. Jeśłi juz jakieś zasady mamy to chyba warto je scalic wraz z regulaminem i wtedy nie ma dyskusji, poza tym odrazu skasować siga zamiast poinformować własciciela żeby go po prostu poprawił to według mnie jest hamstwo, wkońcu sig o którym mowa nie zawierał treści obraźliwych dla nikogo ani nie powodował rozwalania sie wygladu forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ktos pytal o dzialanie 4x512 z nowymi wenicami odp Mam 10szt venicow 21 zobaczymy czy te pojda na 3ghz 1579293[/snapback] daj mi do tego linka bo nie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mielo byc to zespojone z regulaminem po wprowadzeniu wszystkich zmian na forum. Temat byl naglasniany i nie bylo jednego topicu o tym. No ale nie o tym konkretnie jest ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ładnie zatytuowałeś... "buractwo moderatowrów" a ja tu widze pretensje tylko do jednego moderatora o bzdure jaką jest skasowanie siga ... po mojemu mogłeś mu walnąć PM albo admina jakiego zagadać a nie temat z nową wojenką tworzyć... także koledzy po fachu - nie kasujcie sigów bo nie chce być burakiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ale macie problemy , no niepowiem ..... mod jest od tego zeby porzadek robic koniec ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Stary co za problem, walisz pozniej do tego modera informacje na PW czy może ci przesłać twoją sygnaturke, on wyciąga ją z innego topicu (takowy jest) i przesyla ci ja na PW. nie wszyscy go znają lecz stosować się trzeba. Burakiem mnie nie nazywać bo zacznę gryźć i kilka osób wyleci lub odpocznie odforum. Z takimi problemami pisać do moderatora, jeśłi on nie odpisuje lub nadal czujecie się pokrzywdzeni to napiszcie do mnie na PW zobacze co się da zrobić. Romek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Ale macie problemy , no niepowiem ..... mod jest od tego zeby porzadek robic koniec ..... 1579388[/snapback] Ale moderator to przeca nie maszyna i może uprzedzić :blink: Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie bardzo rozumiem czemu od razu wszystki modom sie oberwalo za zachowanie tylko jednego z nich (i to wcale nie burackie zachowanie). Z tego co pamietam, to juz nie raz robione takie rzeczy uzytkownika i jakos zyli potem z tym. A na Twoim miejscu PITer cieszylbym sie, ze nie dostales jeszcze % za to co masz wpisane w rubryce "Skąd:", bo mi to podchodzi pod reklame:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 @romek: Nie wiem czy mogę się wypowiadać w imieniu PITera ale PITer pytał się owego moda o swoją sygnaturkę że chce ja odzyskać w skutek czego dostał odpowiedz cytuję „Przykro mi”. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Sygnaturka została wysłana dziś w PW do PITera. Dostał - niech sprawdzi skrzynkę. A wczoraj - faktycznie - jak gadał ze mną na GG - powiedziałem, że nie ma takiej opcji, bo był ogólnie rzecz biorąc chamski. A chamstwo tępimy... Jakby poprosił / zapytał grzecznie to looz. Ale akcje w stylu: PITer: chce zawartsc mojej sygnaturki JA: Przykro mi. PITer: no to qrwa narazie oraz smieszni jestescie, zyce sobie abys zdjol mi te punkty, normalnie paranojaSą nie na miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Sygnaturka została wysłana dziś w PW do PITera. Dostał - niech sprawdzi skrzynkę. A wczoraj - faktycznie - jak gadał ze mną na GG - powiedziałem, że nie ma takiej opcji, bo był ogólnie rzecz biorąc hamski. A hamstwo tępimy... Jakby poprosił / zapytał grzecznie to looz. Ale akcje w stylu: oraz Są nie na miejscu. 1579490[/snapback] hahahahah!! ale jestem elo poprawie modulatora bo pisze z błędem ;] chamstwo sie pisze !! [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Stary co za problem, walisz pozniej do tego modera informacje na PW czy może ci przesłać twoją sygnaturke, on wyciąga ją z innego topicu (takowy jest) i przesyla ci ja na PW. 1579411[/snapback] I ja tak zrobiłem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Czyli w skrócie PITer był chamski a mod kłamał… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mod uznał, że nie będzie współpracował z kimś kto go obraża i traktuje po chamsku. Robicie problem tam, gdzie go nie ma. Jakby napisał PO LUDZKU, że prosi o sygnaturkę i linka z zasadami - bo nie wie czemu i co się stało - dostałby w 5 minut. A ponieważ nie umie się zachować - jest traktowany w taki a nie inny sposób. Poza tym - stwierdzenie, że wszyscy moderatorzy są burakami świetnie świadczy o autorze tematu. zavader = burak <-- szczęsliwsi ? Czujecie się teraz usatysfakcjonowani? Ciesze się ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ehh... to była rozmowa prywatna a nie na forum. Więc więcej złośliwości i chamstwa niż to wszystko jest warte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 "Mod uznał, że nie będzie współpracował z kimś kto go obraża i traktuje po chamsku. " Acha czyli mod kłamać może… rozumiem… "Jakby napisał PO LUDZKU, że prosi o sygnaturkę i linka z zasadami - bo nie wie czemu i co się stało - dostałby w 5 minut." Acha czyli bez płaszczenia się nić się nie osiągnie u moda… rozumiem… "zavader = burak <-- szczęsliwsi ? Czujecie się teraz usatysfakcjonowani? Ciesze się " Nie za bardzo bo nic to nie zmienia… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Między "płaszczeniem się" a grzecznym i normalnym zachowaniem jest przepaść. Jak jej nie widzisz - to już nie mój problem. Mam prawo olewać kogoś kto nie szanuje mnie. I tu nie chodzi o płaszczenie się tylko o normalny szacunek i traktowanie innych tak, jakby sam chciał być traktowany. A nie chamskie odzywki i "żądania"... Dla mnie sprawa jest jasna. Wszystko jest wyjaśnione... Sygnaturka została wysłana. To po co ta cała dyskusja? Szczególnie Mardok , że to PITer'a sygnaturka a nie Twoja. Adwokat... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 "Mod uznał, że nie będzie współpracował z kimś kto go obraża i traktuje po chamsku. " Acha czyli mod kłamać może… rozumiem… "Jakby napisał PO LUDZKU, że prosi o sygnaturkę i linka z zasadami - bo nie wie czemu i co się stało - dostałby w 5 minut." Acha czyli bez płaszczenia się nić się nie osiągnie u moda… rozumiem… "zavader = burak <-- szczęsliwsi ? Czujecie się teraz usatysfakcjonowani? Ciesze się " Nie za bardzo bo nic to nie zmienia… 1579532[/snapback] Dokładnie, takie instrumentalne traktowanie wszystkich userów z góry nie służy dobrze temu forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Piszę do ciebie bo uważam że średnio nadajesz na moda a nie z powodu sygnaturki PITera, a jak ci się to nie podoba „to już nie mój problem”. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Piszę do ciebie.Od tego jest PW. Przypominam. A jeśli uważasz że nie nadaje się na moda - zgłoś to innym moderom oraz Adminom. Nic Ci nie stoi na przeszkodzie.. Ale mnie śmieszą takie wypowiedzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dokładnie, takie instrumentalne traktowanie wszystkich userów z góry nie służy dobrze temu forum 1579549[/snapback] Tak samo jak chamstwo i prostactwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Do twoje wiadomości już dawno to zrobiłem. Nie rozumiem po co mam pisać na PW skoro ten temat został stworzony do tego (czytaj pierwszy post)… Ale ty pewnie zaraz uznasz jak w temacie o Venice że nie na temat piszę… Acha bym zapomniał bo ja w każdym moim poście „pyskuję” będąc w zgodzie z twoim uzasadnieniem moich %. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Tak samo jak chamstwo i prostactwo 1579562[/snapback] To ma być do mnie!!!?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mowie ogolnie Niektorzy mysla ze sa jacys lepsi Wyskakuja z tekstami jestem na forum od poczatku!! I co z tego?? Obowiazuja go inne prawa i zasady?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...