SCOrtes Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Moje typy to: Mafia, UT2003. Warcraft3, Deus EX, Tactical Ops, a jeśli chodzi o nadchodzące tytuły to: Tomb Raider: Angel of darknes, Silent Hill2, MGS2, Project IGI2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Czy wszyscy już zapomnieli o grach wymagających inteligencji gracza, a nie tylko inteligencji komputera?! DEUS EX FALLOUT TACTICS HOMM3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 A ja tam pogrywam w GTA3 i według mnie w single playu jest super, i nawet jak skończysz misje, to możesz sobie pojeździć troche fajnymi wózkami i "skożystać z usług pań o lekkich obyczajach" :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a co Panowie na to http://www.planetquake.com/quake_the_wall/...q4thumbs-1.html rosnie nam konkurent DOOM III czas skladac nowego kompa silnik ma byc od dooma3 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 NIe zawracaj sobie głowy smieciami tylko instaluj COUNTER-STRIKE'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Przeczytałem wszystkie posty i wymienione zostały najpopularniejsze tytuły. A przecież jest wiele niekomercyjnych gierek, które przykuwają na długie godziny. Własnie takich tytułów poszukuje, najlepiej jakby miały jeszcze dobra graficzke :) Ze swojej strony polecam: Gorky 17, Submarine Titans, Carmageddon TDR200, GTA 2 i 3 oraz Faraon`a & Cleopetre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jeśli lubisz klimaty piłkarskie to spróbuj championship manager'a 01/02. Lubię sobie także pograć w icewind dale'a2 .(cos w rodzaju baldurs gate lub fallouta) . Powyższe gierki to sam miud , ale za bardzo twojego geforce'a nie zmęczą . A jeśli lubisz strategie to spróbuj medieval'a . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 No właśnie! Coś z rodziny Baldursa i IceWind Dale - PlaneScape Tournament - zawaliste RPG. Z qumplem grałem caluśkie wakacje, a pod koniec kupiłem nawet książke (wydawnictwo: Forgotten Realms). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Medal of Honor Alied Assault .Szkoda że nie masz sieci. Ta gra się nie nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Polecam Splinter Cella i Postala 2 choc tego ostatniego to nie oplaca sie kupowac oryginalnego. No one live's forever rowniez jest fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...