foka333 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam, Czy jestescie w stanie powiedziec mi ile czasu uplywa od momentu wplacenia pieniedzy na poczcie, do pojawienia ich sie na rachunku odbiorcy (Rachunek w ING :])?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 7 dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 2-3 dni idzie... tylko ze nieraz nie dochodzi wogóle Oo [2razy tak miałem] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foka333 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie dochodzi??:| Ale wtedy chyba dostane zwrot pieniedzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Jak masz kwitek to odzyskasz. Przelew idzie 3-4dni. Lepiej isc do pierwszej lepszej firmy ktora placi za nas rachunki(posredniczy) i zrobią ci przelew przez neta za ~1zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja dostałem... ale nerówka niezła jest :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 lepiej wysłać przez tzw: "punkt opłat" u mnie na hali targowej jest coś takiego, wysyłka trwa 2-3 dni, no chyba ze masz jakiegos kumpla z kontem w banku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Czasem dojdą szybiej a czaem później to zależy od Poczty <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ja tam place w PKO tzw. punkcie oplat: dochodzi na następny dzien. Koszt taki sam jak na poczcie (3 pln, a na Inteligo 0 zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 bardzo roznie, srednio ok 2 dni zawsze jak wplacalem (do siebie) pieniadze na konto (mbank) za posrednictwem poczty, zawsze robilem to w czwartek i w sobote juz pieniazki na koncie byly :) a tak, to najlepiej wplacic albo we wplatomacie, albo w oddziale danego banku (tutaj ING) bedzie najszybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja wpłacam w banku - zależnie od banku na którego konto wysyłamy - zamawiałem fona - wpłaciłem 8 rano >> 10 kasa u gościa była (potwierdził mailem)... Najlepiej mieć konto internetowe...najszybsze i najlepsze bo nie trzeba z domu wychodzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 raz wplacilem pieniadze w agencji pocztowej w pon rano i we wtorek po poludniu byly na koncie :] nie wiem jak to zrobili ale tak sie stalo:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 2 razy zrobiłem takie głupstwo i wplacilem $ przez poczte tydzien czasu czekałem a kontrahenta i mnie krew zalewał !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Zwykle dochodzi w ciągu 3-4 dni, ale może iść do 7 dni niestety (wg Poczty Polskiej). Edit Napisałem 2-4 dni - optymista ze mnie :wink: . Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Wplata kasy przez poczte to glupota (gorzej jak nie ma wyjscia i trzeba wplacic...). Najlepiej isc do pierwszego lepszego banku, wplacic kase i za 2-3h bedzie na koncie. Szybko i bezpiecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mi kiedys klient miał wplacic czesc kasy za blok Kasa do dzis nie doszła :lol: a było to miesiac temu przelew przez PP oczywiscie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ostatnio korzystalem z wplaty gotowkowej, kasa dotarla dopiero po 2 dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 w moim przypadku 7dni raczej nie polecem poczty lepiej w banku a jak jest przelew miedzy tymi samymi bankami to za przelew sie nic nie płaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 U mnie jest punkt Inkaso gdzie pisze ze 2 dni robocze chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Wplata kasy przez poczte to glupota (gorzej jak nie ma wyjscia i trzeba wplacic...). Najlepiej isc do pierwszego lepszego banku, wplacic kase i za 2-3h bedzie na koncie. Szybko i bezpiecznie. 1579951[/snapback] yh. Idz do pierwszego lepszego banku i zrob wplate to zobaczysz jaki % jest wplacenie na konto jezeli konto na ktore chcesz wplacic jest w innym banku. kosmos. A ja na poczcie polskiej robilem kiedys wplaty i nie mialem zadnej awarii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 yh. Idz do pierwszego lepszego banku i zrob wplate to zobaczysz jaki % jest wplacenie na konto jezeli konto na ktore chcesz wplacic jest w innym banku. kosmos. A ja na poczcie polskiej robilem kiedys wplaty i nie mialem zadnej awarii. 1580605[/snapback] zgadzam się kiedyś chciałem sprawdzić czy będzie szybszy przelew w chyba PEKOA i jak się dowiedziałem jaka mają prowizje to mnie z nóg zwaliło 7 zeta za wpłate kasy :blink: !!!!! tylko już nie pamiętam na jakie konto........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...