AndiDVB Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 siemka mam u mnie w sklepie 2 wersje do kupienia NF-7 S2 ver 1.0 NF-7 SL ver 2.0 ( tam ma Fireware) generalnie pada mi plyta Asus A7N8X-X i mam na niej Bartona 2500@ 3000+ podkreconego i tu bym chcial miec to samo a ze cena Abita jest Ok 38 Euro za S2 40 Euro za SL tylko tez czy ta wersja SL to jest wlasnie taka na ktorej mozna krecic czy to jakas okrojona wersja ???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Brać tą drugą z SL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmajstersztyk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 kup sl z kilku powodów, to tak naprawde jest nf7-s tylko bez seriallel (tej przejściówki a ata na sata). s2 to vbadziew i szajs, kiepskie możliwości o/c i itp TYLKO SL ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiDVB Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 w sklepie powiedzieli ze S2 i SL to sa te same wersje a ronia sie tylko Firewarem a co do podkrecania to nic mi nie umieli powiedziec ale z tego co juz poczytalem ta S2 to jest wieka kicha i nie ma na niej mozliwosci krecenia !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=103896 tutaj masz wszystko o tej płycie .............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jezu jak widze takie teksty "S2 to jest wieka kicha i nie ma na niej mozliwosci krecenia" to po prostu mi sie robi niedobrze. no coment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 s2 to nie jest kicha dla kogos kto sie nie bawi w oc tylko w optymalizajce systemu .... dla niektorych jest wazne to ze mozna sobie zmienic mnoznik i miec nieco stabilniejszcze zasialnie dla proca .... brak ss tez nie wplywa korzystenie na plusy tego mobo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 w sklepie powiedzieli ze S2 i SL to sa te same wersje a ronia sie tylko Firewarem a co do podkrecania to nic mi nie umieli powiedziec ale z tego co juz poczytalem ta S2 to jest wieka kicha i nie ma na niej mozliwosci krecenia !!!!!!!!!!!!!! 1579890[/snapback] Nie ma się co zastanawiać: jeśli chcesz dobre mobo do OC to tylko NF7-SL z tych dwóch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 :):) optymalizacja systemu, czemu nie. oc jeszcze lepiej. nie widze zadnych przeszkod. faktycznie brak mozliwosci zmiany mnoznika jest - tej plyty ale z drugiej strony krecenie procka mnoznikiem mozna sobie wsadzic gleboko w du.. chyba ze zwiekszamy fsb a zmniejszamy mnoznik. ale po co ja to mowie, przeciez kazdy dobrze o tym wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiDVB Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) siemka jak widac w moim podpisie Bartona krece na 200 FSB a mnoznik z 11 zmniejszylem do 10.5 i dlatego mi zalezy na plycie z regulacja mnoznika :) :) i inna nie wchodzi w gre i dlatego pod wzgedem OC tylko wypada na SL ktora jak sie dzis w sklepie dowiedzialem jest nastepca wersji S pozdrawiam Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez AndiDVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 SL nie jest żadnym następća wersji S, to są te same płyty. Jedyna róznica jest taka że w pudełku w wersji SL nie ma przejściówki Serillel (pozwala podpiąć dyski PATA do SATA). SAmo mobo jest identyczne w obu wersjach. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiDVB Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 tak juz mam plyte w domu jest dokladnie jak mowisz na plycie jest wyraznie napisane NF-7 -S Rev. 2.0 !!!!!!!!!!!!!!! nawet ma optyczne wyjscie dzwieku :-P :-P super plytka dzis instaluje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...