Barthezz365 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Jak w temacie mam taki dylemat mam na to około 550 złotych . Czy opłaca sie pchać w jeszcze w 2.1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Według mnie lepiej wybrać jakieś porządne 2 kolumny + wzmacniacz niż głśniki komputerowe, chyba, że nie potrzebujesz dużej mocy (nie mówię o kompletach Logitech lub Creative za 600zł 2.1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Hmmm... Bo moje fundusze wystarczą jedynie na jakieś Diory albo Altusy dobre będą (Allegro)?? Jak znasz lepsze w tej cenie to napisz. Mieszkam w bloku więc nei wiem czy nie bedą za duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak chcesz trochę sąsiadom podokuczać to kup altusy i wzmacniacz do tego. Ja miałem kiedyś komputer pod wieże podpięty. Dokupiłem jednak zestaw głośniczków 2.1 creative bo zajmują mało miejsca i spokojnie mi wystarczają. Moim zdaniem kupowanie zestawów 5.1 czy 7.1 ma sens tylko wtedy gdy masz możliwość sensownego rozmieszczenia głośników w pomieszczeniu, czyli symetrycznie w odpowiednich odlegościach, a nie upychać gdzie wejdą. Sory, niedoczytałem, że masz 550zł na to. O przyzwoitej jakości wzmacniaczu i kolumnach możesz zapomnieć w tej cenie. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Masaccio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No właśnie trza mieć ponad tysiaka na to :/ tak wiec mysle ze zakupie Z-2300. Pokoik mam mały więc powinny wystarczyć. A co powiecie o konkurencyjnych Megaworksach ?? A propo to tylko zostaje przy 2.1 bo w wynalazki typu 5.1 jeszcze ujda a juz 7.1 to nawet nie mysle w głosniczkach komputerowych. Wole dobre stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...0entry1421354 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...