Skocz do zawartości
Shock_17

Jaką Grafe Kupic Do 400zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!! Mam zamiar na dniach kupic karte do 400zł, ale nie wiem jaką, czy radeona czy geforce?? Proszę o pomoc.

PS: Bardzo proszę o podawanie linków do kart przez was proponowanaych oraz o podanie ich wad oraz zalet.

Edytowane przez Shock_17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do 400zł to ja bym Ci polecił używaną oponę do stara :lol: człowieku, przecież masz na podstawowych zagadnieniach temat przyklejony "jaką grafe kupić" a ty piszesz jakies bzdurne tematy, zreszta do 400pln to masz do wyboru albo 6200/9550XT albo jakis 9500pro z allegro...to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale tej karty (radeon 9700pro) juz w sklepie nie znajde

1580152[/snapback]

Allegro :) A jak chcesz ze sklepu tylko i wylacznie to R9600XT o wydajnosci mw takiej jak 9500pro,mimo,ze ma 4 potoki.Nic lepszego ze sklepu na AGPx8 do 400 zl nie dostaniesz,chyba ze tak jak kolega napisal - GF6200,ale tylko modowalne Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba że za 399zł Abit 9550 XTurbo :) i modlić się że wykręci się go na 9600XT.

jak nie to 9550XT z GeCube'a 325zł wydajność 9600Pro po podkręceniu (w miarę możliwości) 9600XT

pozatym kto tu twierdzi że nie ma 9700PRO w sklepach a w proline.pl za 585zł to co?

http://proline.pl/shop.php?prodid=5341505f...132385f56495f4f

mają resztki we Wrocku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!! Mam zamiar na dniach kupic karte do 400zł, ale nie wiem jaką, czy radeona czy geforce?? Proszę o pomoc.

PS: Bardzo proszę o podawanie linków do kart przez was proponowanaych oraz o podanie ich wad oraz zalet.

1579590[/snapback]

100 dokladasz i kupujesz R9800PRO, naprawde warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej 9800pro ale na r360 gdyz modyfikuje sie na 9800xt i sie switnie pokdrecaja, nie ma sensu brac 9800pro na r350 gdyz za 100zl mniej mzona dostac 9800se ktora jest na tym samym r350 i bez porblemu sie zmaduje na 9800pro(wymiana chloedzenia jak i w wyszszym przypadku z pro@xt)

Wlasnie znalzlem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59302399

Bierz to i jeszcze radiatorki na pamieci i masz bez porblemu parametry XT:)

Do serwal: Za cenege tego 9700pro kupi 9800pro@xt ;)

Edytowane przez tanx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ale czy jest sens dawac rady, ktore nie maja sensu, powiedzmy se szczerze na 9550 se nie pogra ;? <chyba ze medium i 800*600 :]

PS ja mialem 9800pro r350 ito naprawde bylo minimum do gier.................doomIII ledwo ciagnał na very high i 1280*1024 <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trudno!! kazdy gra na tym na co go stac!! tak jak kogos stac na merola to nim jezdzi i tez mu sie wydaje sie maluchem sie nie da jezdzic!!:D

poszukaj moze jakijs uzywanej karty bedzie taniej!! a za ta cene to w sumie na nowa szkoda kasy jak do 400zl to kazdy grosik sie liczy:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jesli juz musisz kupic karte do 400zl, co ci szczerze odradzam, to kup sobie radka 9500pro i zmoduj na 9700, to jedyna sensowna opcja, lecz nie licz że pograsz na niej w quake4 czy inne nowości...............

PS. Matichro maluchem sie nie da jeździć ;p

Wlasnie znalazlem, bierz to:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59262090

Edytowane przez tanx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stop!!On chce kupic kartę do 400 zł!!A wy mu wyskakujecie 450,500zl itd.Ja bym chcial kupić za ok. 500zl, a ludzie na forum tez mi wyskakuja z 6600GT z Allegro za 665zl.Wyraźnie napisane do 400zl.To jest jego limit i koniec!Zadne 30zł więcej, a tym bardziej 100!!

Za te cenę to może być np.modowalny 6200(128bit) z Arestu za 399!!Bedziesz mial 8 potoków(mod), a podkrecisz go raczej do poziomu okolo 500 rdzen(jak GT) i 700 pamieci.Wydajnośc wyższa od 9800 Pro , który kosztuje 150 zeta więcej!!Ja jestem zagorzałym zwolennikiem ATI , ale za ok. 500zl to chyba kupię 6600 od Leadteka i go podkręcę, bo wtedy bedzie lepszy od 9800Pro.Inna sprawa jeśli się nie chcesz bawić w o\c:D...(Choć w to szczerze wątpię..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nigdy nie kupuj karty bez gwarancji, bo te w swietnym stanie sa czesto po przypalane lub nieuzyteczne do OC w ogole(tak ja kupilem 9800pro i nie krecil sie nawet na xt)

2. "Pojemność pamięci 256mb ( wpływa na szybkie ładowanie się gier )" - to mnie dopiero rozbawilo, o lol karty z 256mb maja gorsza wydajnosc, co jest potwierdzone testami, szczegolnie jesli chodzi o te gorszej kategori karty!

3. 4700pkt 3d03 to sadze ze b.niewiele jak na te cene, 9800se chyba wiecej wyciaga ;)

4. Kupowac u kogos kto ma 10komentarzy i sprzedaje bez gwarancji...............zostawiam to do waszego przemyslenia<_<

Edytowane przez tanx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi