Skocz do zawartości
malacz88

Galaxy Czy Leadtek

Rekomendowane odpowiedzi

Biorać pod uwage O/C to WinFasty zawsze dobrze sie kręciły ale to co potrafi Galaxy GF6600GT to chyba żadna karta inna tak dobrze sie nie kręci.

Jeżeli ta grafa ma posłuzyć jednak przez dłuższy czas to jednak brałbym WinFasta - ZNACZNIE LEPSZY PRODUCENT i tylko tym motywuje swój wybór.

Sprawdz czy ten Leadtek nie ma zaniżonego taktowania bo GF6600GT miały 100 MHz mniej na pamiątkach niż wszystkie inne a 250MHz mniej od Galaxy (Galaxy 550GPU/1150MEM MHz a WinFast 500GPU/900MEM MHz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chodzi o gf6800 a nie 6600gt :P Do galaxy przekonuje mnie jego chłodzenie (wydmuciach!e ciepłe powietrze na zewnątrz) nie wiem na ile jest skuteczne w O/C. WinFast ma za to na sobie dość sporo miedzi i do tego z obydwu stron pozatym jest dość sporo tańszy. Szukałem na necie recenzji tego Galaxy ale nie znalazłem za dużo może ktoś zarzuci jakimś linkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo.

Nie najnowszy to art ale i karta to nie świeża bułeczka.

Tylko mam jedno "ale". Ostatnio mój Galaxy zaczął się zachowywać jakby zasysał powietrze z zewnątrz :huh: I chyba oddam do serwisu póki jest na gwarancji.

Pozatym bez zarzutu i chwalę ją sobie.

Może trafiłem na feralny egzemplarz... zawsze tak mogło się zdarzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi