malacz88 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Chciałbym kupić GF6800 jednak nie wiem jakiej firmy w gre wchodzą Galaxy Glacier Fan oraz WinFast A400TDH. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Polecam Leadteka, na allegro GeForce 6800 - 12sto potokowy można wyrwać za 770zł, nówka. Kolega kupił ostatnio tą karte i jest naprawde porządna, i firma jakby nie patrzeć lepsza, i bardziej doświadczona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Biorać pod uwage O/C to WinFasty zawsze dobrze sie kręciły ale to co potrafi Galaxy GF6600GT to chyba żadna karta inna tak dobrze sie nie kręci. Jeżeli ta grafa ma posłuzyć jednak przez dłuższy czas to jednak brałbym WinFasta - ZNACZNIE LEPSZY PRODUCENT i tylko tym motywuje swój wybór. Sprawdz czy ten Leadtek nie ma zaniżonego taktowania bo GF6600GT miały 100 MHz mniej na pamiątkach niż wszystkie inne a 250MHz mniej od Galaxy (Galaxy 550GPU/1150MEM MHz a WinFast 500GPU/900MEM MHz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz88 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Mi chodzi o gf6800 a nie 6600gt :P Do galaxy przekonuje mnie jego chłodzenie (wydmuciach!e ciepłe powietrze na zewnątrz) nie wiem na ile jest skuteczne w O/C. WinFast ma za to na sobie dość sporo miedzi i do tego z obydwu stron pozatym jest dość sporo tańszy. Szukałem na necie recenzji tego Galaxy ale nie znalazłem za dużo może ktoś zarzuci jakimś linkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Proszę bardzo. Nie najnowszy to art ale i karta to nie świeża bułeczka. Tylko mam jedno "ale". Ostatnio mój Galaxy zaczął się zachowywać jakby zasysał powietrze z zewnątrz :huh: I chyba oddam do serwisu póki jest na gwarancji. Pozatym bez zarzutu i chwalę ją sobie. Może trafiłem na feralny egzemplarz... zawsze tak mogło się zdarzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...