99tomcat Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 witam zmieniłem właśnie sobie mobo i proca z s.A na s.754.. Miałem na 160gb dysku razem 5 partycji. ! to zapasowa niejako z win 98 kolejne 4 to ntfs-systemowa, programy i 2 na reszte. Niestety po zainstalowaniu win98 ze zgrożą zauważyłem, żę instalator win xp nie widzi partycji ntfs tylko partycje d o nieznanym formacie mającą objętość wszystkich 4 poprzednich. Od paru godzin walcze o odzyskanie partycji i danych. Ściągam rózne progsy z neta ale na raie bez sukcesów. easy recowery znalazł dane ale nie chce ich zapisać ponieważ to tylko wersja trial. do tego wolałbym odzyskać całe partycje a nie tylko dane bo nie bardzo mam gdzie to zapisać- partycja win98 to całe 3 gb a latanie po dysk to kumpla mi sie nie usmiecha.. Jesli ktoś jest mi w stanie pomóc to prosze o rady najlepiej konkretny program z linkiem-tylko,żeby to było sensownie działający trial albo coś fajnego darmowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Spróbuj PC Inspector File Recovery. Linka nie dam bo nie mam ale napewno znajdziesz go w sieci. Ten program był chyba całkowicie darmowy i działał całkiem dobrze. Sprawdź. Edit Na 100% można było odzyskiwane dane zapisać na dysku. Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 taaa właśnie mi leci... Szkopół w tym że na razie znalazł mi 13 partycji z tego 1 to ta którą utraciłem...czekam na koniec skana ale nie bardzo widze tam opcje odzysku partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobra też zainstalowałem teraz ten program. Dajesz: Object>Drive>Wybierasz dysk>OK>Leci skan>Plik do odzyskania - prawy klik Save to... Ja mam wersję 3.0 w sieci jest 4.0 może w tej nowej cos namieszali, bo w tej starszej działa odzyskiwanie plików. Mi ten program parę razy pomógł np. w odzyskaniu skasowanego filmu czy pracy doc. Powodzenia Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...