Skocz do zawartości
99tomcat

Szlak Trafił 4 Partycje Ntfs :( Help

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zmieniłem właśnie sobie mobo i proca z s.A na s.754..

Miałem na 160gb dysku razem 5 partycji.

! to zapasowa niejako z win 98 kolejne 4 to ntfs-systemowa, programy i 2 na reszte. Niestety po zainstalowaniu win98 ze zgrożą zauważyłem, żę

instalator win xp nie widzi partycji ntfs tylko partycje d o nieznanym formacie

mającą objętość wszystkich 4 poprzednich. Od paru godzin walcze o odzyskanie partycji i danych. Ściągam rózne progsy z neta ale na raie bez sukcesów.

easy recowery znalazł dane ale nie chce ich zapisać ponieważ to tylko wersja trial. do tego wolałbym odzyskać całe partycje a nie tylko dane bo nie bardzo mam gdzie to zapisać- partycja win98 to całe 3 gb a latanie po dysk to kumpla mi sie nie usmiecha..

Jesli ktoś jest mi w stanie pomóc to prosze o rady najlepiej konkretny program z linkiem-tylko,żeby to było sensownie działający trial albo coś fajnego darmowego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj PC Inspector File Recovery. Linka nie dam bo nie mam ale napewno znajdziesz go w sieci. Ten program był chyba całkowicie darmowy i działał całkiem dobrze. Sprawdź.

Edit

Na 100% można było odzyskiwane dane zapisać na dysku.

Edytowane przez PiotruśPan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra też zainstalowałem teraz ten program.

Dajesz: Object>Drive>Wybierasz dysk>OK>Leci skan>Plik do odzyskania - prawy klik Save to... Ja mam wersję 3.0 w sieci jest 4.0 może w tej nowej cos namieszali, bo w tej starszej działa odzyskiwanie plików.

Mi ten program parę razy pomógł np. w odzyskaniu skasowanego filmu czy pracy doc.

Powodzenia

Edytowane przez PiotruśPan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi