Skocz do zawartości
smart

ISDN za 35zł+vat

Rekomendowane odpowiedzi

WOW!!! 8) ALE CZAD ! :twisted: JAK TO ZROBILES!! JA TEZ TAK CHCE :twisted: PISAC WIADMOSC... MOJE MARZENIE OD LAT!

O CHOLERA- JA WIADOMOSC PISZE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy na to?

Co ja na to?? Mam taką ofertę głęboko w d***. Czemu?? Bo jest małe ale. Żeby móc kożystać z "pełnej" prędkości(chyba 128kbit/s) musisz otworzyć drugi kanał z TPSA, no i .... płacisz podwójnie za połącznie. Czyli nie 0,35zł/3min, ale 0,7zł/3min. No i jeszcze te reklamy w TV :) Nowa(dodam że conajmniej dwu letnia) usługa wspaniała dla firm :) Można się uśmiać bardziej aniżeli na "A świstak siedzi i...."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie taki "pan" z tepsy tez zawital a ja mu od razu - mnie interesuje tylko ryczalt ma pan taka opcje, slucham nie to do widzenia aha i jeszcvze mu powiedzialm zeby sie mlodym ludziom nie przyznawal ze w tepsie robi bo go moze cos niedobrego spotrkac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tego co ja wam powiem to raczej nie przebijecie - tak sadze :D. U mnie podlaczenie do neta 150zl!!! Za miecha placisz 80zeta. Wszystko brutto. Jeszcze za podlaczenie dostajesz sieciowke gratis, wiec nie mosisz na nia wydawac, a jesli juz masz to ta morzesz sprzedac, czyli placisz w sumie 100zl za neta jesli ta sieciowa sprzedasz!!! Predkosc sadze ze wystarczajaca. jak dla mnie to nawet szyyybka. 140kbp/s za to cene to naprawde rewelacja. Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wziąłem dla samego telefonu. Bo za taki sam abonament mam cyfrówkę. No i dwie linie/3 numery. A internet z kablówki Dami. 170 zeta instalka. 85 abonament. Szybkość nędznawa (20 do 120), ale i tak lepsze to niż z Tepsy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem taki interes z tepsa na dwa latka jest jak uwiozanie sie na smyczy strasznego tyrana ktory bedzie Cie wykorzystywal i mial daleko w [gluteus maximus]. Jak masz mozliwosc to znajdz cos innego. Moze byc nawet drozejale nie na 2 lata. Internet tak sie rozwiaja ze nie wiadomo jakie lacze bedzie standardem za 2 lata zeby mozna bylo wykorzystac jego wszystkie mozliwosci. W Polsce od dluzszego czasu sa testy "internetu z gniazdka" z tego co sie orientowalem to bedzie to tanio i fajnie smigalo :)

wiec jeszcze troche i...

Ale tego co ja wam powiem to raczej nie przebijecie - tak sadze . U mnie podlaczenie do neta 150zl!!! Za miecha placisz 80zeta. Wszystko brutto. Jeszcze za podlaczenie dostajesz sieciowke gratis, wiec nie mosisz na nia wydawac, a jesli juz masz to ta morzesz sprzedac, czyli placisz w sumie 100zl za neta jesli ta sieciowa sprzedasz!!! Predkosc sadze ze wystarczajaca. jak dla mnie to nawet szyyybka. 140kbp/s za to cene to naprawde rewelacja. Co wy na to?

- jakies 17 kb/s max

scibi no niewiem ja placilem za podlaczenie 169 zl z siecowka wliczona do ceny aktywacyjnej i mam abonament 50zl (przy zaplacie za rok z gory ok 37zl/miesiac) Lacze 4Mbits z polpaku i 2 jezcze jakies tam ;)

transfer mam prwaznie 10-30kb/s no zalezy jeszcze o jakiej porze. maks wycisnelem prawie 200kb/s :D. Wiec... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...