Skocz do zawartości
domin8k

Epox 8rda3i Non Pro Bios By Merlin!

Rekomendowane odpowiedzi

http://forum.hslab.pl/viewtopic.php?t=2131

merlin wypuścił nowego biosa do 8rda3i!!! błagam pomóżcie w testach ja zaraz wgrywam do swojej mobo i opiszę wrażenia i jak idzie oc, a jak wiadomo na biosach merlina idzie nadzwyczaj dobrze!!! jeśli ktoś ma taką mobo niech pomoże w testach!!!

Edytowane przez domin8k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na razie jestem zadowolony, chociaż z moim zablokowanym mnożnikiem to mogę pomarzyć o wysokim fsb ;-( zaraz wrócę na wcześniejszy bios i zrobię dokładne porównanie

dopiero teraz na tym biosie udało mi się osiągnąć cl2.0 na moich kingstonach cl3 przy fsb 190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stregobor napisał(a):

U mnie FF pali sie caly czas. Oznacza to, ze nic sie nie dzieje i wszystko dziala. W twoim przypadku nie wiem...  :(

1666971[/snapback]

no pewnie.. pali się cały czas...

ale jak monitor nie wstaje to nie jest dobrze :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

victor89 napisał(a):

no pewnie.. pali się cały czas...

ale jak monitor nie wstaje to nie jest dobrze :]

1667217[/snapback]

Odpowiedzialem ci tylko co oznacza FF :), co do reszty nie poruszam tematu. Ja dla mnie ta nowa kostka biosu jest do bani i nic z tym nie zrobisz, chyba ze jakos zamatujesz kolejna. Raczej czeka Cie nieurchronnie wymiana mobo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi