domin8k Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) http://forum.hslab.pl/viewtopic.php?t=2131 merlin wypuścił nowego biosa do 8rda3i!!! błagam pomóżcie w testach ja zaraz wgrywam do swojej mobo i opiszę wrażenia i jak idzie oc, a jak wiadomo na biosach merlina idzie nadzwyczaj dobrze!!! jeśli ktoś ma taką mobo niech pomoże w testach!!! Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez domin8k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Biorę się za testowanie ...nareszcie jest !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin8k Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 jak na razie jestem zadowolony, chociaż z moim zablokowanym mnożnikiem to mogę pomarzyć o wysokim fsb ;-( zaraz wrócę na wcześniejszy bios i zrobię dokładne porównanie dopiero teraz na tym biosie udało mi się osiągnąć cl2.0 na moich kingstonach cl3 przy fsb 190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Wrzuciłem biosa, na razie się nie bawiłem... No i nareszcie ładnie w windzie widnieje AMD XP-M a nie k7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja też jadę na tym biosie ale o jego możliwościach nie mogę nic powiedzieć bo mam zablokowany mnożnik i Elixiry <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 czym najlepiej jest wgrac nowy bios?? jakims programem??? poniewaz mam ta plyte ichcialbym sobie wgrac tego biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 czy moge wgrac do 8rda3 rev.2 bo nie moge na antku jiuhb wyciagnac powyzej 182 fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 a ja wgrałem biosik i komp mi nie wstał.. nie mam już kompa miecha.. o dzxiwo kostka biosu była spalona, po zmianie na nową, cały czas widze FF i czarny ekran.. co jest? rev. 3.1 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 U mnie FF pali sie caly czas. Oznacza to, ze nic sie nie dzieje i wszystko dziala. W twoim przypadku nie wiem... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 U mnie FF pali sie caly czas. Oznacza to, ze nic sie nie dzieje i wszystko dziala. W twoim przypadku nie wiem... :( 1666971[/snapback] no pewnie.. pali się cały czas... ale jak monitor nie wstaje to nie jest dobrze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 no pewnie.. pali się cały czas... ale jak monitor nie wstaje to nie jest dobrze :] 1667217[/snapback] Odpowiedzialem ci tylko co oznacza FF :), co do reszty nie poruszam tematu. Ja dla mnie ta nowa kostka biosu jest do bani i nic z tym nie zrobisz, chyba ze jakos zamatujesz kolejna. Raczej czeka Cie nieurchronnie wymiana mobo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...