yacenty Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam! koncze kompletowac nowa platforme i mam pytanko, ktorym uderzam w wasze zdolnosci wróżenia z fusów a może ze sprzetu. Wiec jest tak plyta DFI LP NF4 ULTRA do tego venice3000+ i stare pamieci Kingston ValueRAM 2700 512MB pytanie jest czy ten zestaw odpali sie przy ustawieniach domyslnych plyty? czy pamieci sie obudza na zegarze 200mhz? bo z tego co sie orientuje domyslny dzielnik dla pamieci na tej plycie to 1:1 na moim axp 1.7 kiedy podnosiilem fsb do 200 to za chiny nie wstawal mimo iz powinien i teraz nie wiem czy te pamieci sa takie do du... czy moze wine ponosilo cos innego pytam poniewaz nie mam zbytnio mozliowsci pozycenie ramu ddr400 a tak to bym jeszcze poprosil sprzedawce w sklepie zeby mi ustawil dzielnik na 1:2 z gory dzieki za pomoc pozdrawiam YacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 1. Masz cały temat o tej mobo. 2. Mem ruszy na AUTO czyli by SPD wiec na PC2700. 3. Jak ram nie jest na Hynixach większych problemów nie powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 1. Masz cały temat o tej mobo. 2. Mem ruszy na AUTO czyli by SPD wiec na PC2700. 3. Jak ram nie jest na Hynixach większych problemów nie powinno być. 1580255[/snapback] jest na infineonach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Wiec na 99% nie będzie problemów z odpaleniem co najwyżej wysoko nie pokręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...