culmen Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Oficialna strona Trailer Przegladajac dyski ludziom na DC++ natknelem sie na ta gre. Skuszony jej tytulem postanowilem zobaczyc co to dokladniej jest. Po obejrzeniu trailera myslalem ze nie wstane z podlogi. Dla ludzi o mocnych nerwach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ta gierka jest dość stara grałem w demo ale pomysł dość ciekawy cycate panie sie napierniczają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 1580140[/snapback]złamałeś kilka punktów regulaminu za jednym zamachem, a nowy nie jesteś gratuluje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) odezwał się ten który przestrzega regulamin w 100% hehehhehe ale fakt jest faktem :lol: Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 odezwał się ten który przestrzega regulamin w 100% hehehhehe ale fakt jest faktem :lol: 1580307[/snapback] cicho tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Piractwa nie propaguje. Nigdzie nie napisalem ze sciagnelem ta gierke. W dziale gry raczej tego nie zamiescilbym, bo raczej malo kto w to by gral. Wiec nie widze powodow dlaczego mialbym dostac pkt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Piractwa nie propaguje. Nigdzie nie napisalem ze sciagnelem ta gierke. W dziale gry raczej tego nie zamiescilbym, bo raczej malo kto w to by gral. Wiec nie widze powodow dlaczego mialbym dostac pkt ;) 1580349[/snapback] a mam zadzwonić po leborga i jego squad? co Ty mi tu chłopczyku za popierdułki pociskasz, co? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dzwon ;) ps. Chlopczyku?? Dawno mnie tak nikt nie nazwal Ps. teraz pkt moga leciec za off topic ;) zaraz tego posta usune :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzwon ;) ps. Chlopczyku?? Dawno mnie tak nikt nie nazwal Ps. teraz pkt moga leciec za off topic ;) zaraz tego posta usune :P 1580355[/snapback] PrZeStaŃ MiSiEqq, nIktT cieM nie SkrRZyFfFdZi pOOki MAsZS MniIE :lol: :lol: Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 miala babka dzbanek dzbanek lutowany [gluteus maximus] jej wciaz grala jak stare organy [; i o co chodzi z tym piractwem... przeciez napisal ze dorwal z dc++ trajlera [; a gierka stara jak swiat i nic ciekawego w niej nie ma.... chyba ze ktos cyckow nie widzial na oczy Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...