Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Jak donosi Sid, dowiedziawszy się z phreak.it, która z kolei dowiedziała się z forum.phreak.it, która z kolei dowiedziała się z megapliki, która z kolei...(...) Userzy Skype'a z CZTERECH krajów: USA, GB, FR, POLSKI mają możliwość dzwonienia na darmowe numery telefonów 0-800 ;) Co o tym myślicie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 0-800 jest darmowe, wiec co za roznica, czy z fonu czy przez skype'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Przez Skype'a fajniej :D 0-800 20 21 22 <- mozna posluchac modemu :D Nawet wpadłem na pomysł żeby sobie zrobić telefon do skype - mam jakas karte dzwiekowa co kupilem za 30zł, i stary zestaw słuchawkowy - bedzie jak sie patrzy ;) Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 O a właśnie: dzwonił ktoś ze Skype'a na domowy lub koma? Ładny odbiór jest? Są jakieś zakłócenia w połączeniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zależy chyba od połączenia z netem w dużej mierze ;) Te 0-800 bardzo ładnie odbierają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No fakt.. Nie pomyślałam..(wybacz ale jestem kobietą :D ) No to trzeba bedzie wypróbowac to 0-800.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Przez Skype'a fajniej :Dmaniak [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Słyszałem że zdarzają się zakłucenia. Ale bodajże do 5 sek sie nie płaci za rozmowe, bo Skype notuje ją jako nieudaną ;) Tak na Onet Skype pisało chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 O a właśnie: dzwonił ktoś ze Skype'a na domowy lub koma? Ładny odbiór jest? Są jakieś zakłócenia w połączeniu?? 1580224[/snapback] Chodzi najlepiej ze wszystkich VOIP IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A i tanio - ~5zł za godzine :o Tylko na komórki drogo :/ Chyba że SMSem 10zł/godzine... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 A tak.. o cenach słyszałam, ze tanio.. ale chyba zostane przy konwencjonalnych metodach dzwonienia.. z resztą ostatnio i tak nie korzystam czesto z telefonu :) moze dlatego, ze wakacje? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Za podajże 30 Eurów AKA ojro można sobie kupić numer telefonu na rok w usłudze SkypeIn - i inni mogą na kompa do nas dzwonic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 hehe to juz was nawet telefon od kompa nie odciągnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Chodzi najlepiej ze wszystkich VOIP IMHO 1580243[/snapback] testowales inne? troche tych operatorow w Polsce i na swiecie jest, poza tym skype to nie jest typowe voip... do dzialania potrzebuje komputera, w przeciwienstwie do innych (np. tlenofon), gdzie wystarczy postawic bramke voip (nie mylic z adapterem) i podlaczyc do niej zwykly telefon. zeby swobodnie korzystac ze skype, trzeba nabyc adapter do telefonu, (chyba ze ktos lubi sluchawki i mikrofon) ktory to przez port usb podlacza sie do komputera, cena w Polsce... dwa razy wyzsza niz powinna byc! druga sprawa: http://di.com.pl/news/10496,0.html trzecia sprawa: http://di.com.pl/news/10583,0.html jak widac niezbyt kolorowa przyszlosc, technologia wsrod indywidualnych uzytkownikow dopiero sie rozwija, a juz chca ja blokowac! Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A mnie bardziej odpowiada obnizka cen na polaczenia do Polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A mnie to zastanawia taka sprawa czy jest możliwość korzystania ze Skype'a przez telefon z serii UIQ (wiem że na S60 jest klient i działa miodzio). Wiecie coś o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 a slyszeliscie o VoIP Buster? Za free mozna sie lączyc do wielu krajow na stacjonarne (w tym do Polski, USA itp). Jedynym minusem tego jest ze polączenie moze trwać max 1-2 min bo potem rozlącza i trzeba laczyc sie ponownie. Jednak mozna za to zaplacic - za symboliczne 1 euro pozbędziemy sie tego ograniczenia: A teraz mam do was pytanko: Ile kosztuje przelew na zagraniczne konto i czy jezeli ktoś przelewa za free na zagraniczne to mogl by mi taki przelew zrealizowac ?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nie spodziewalem sie na tweaku tak niklej wiedzy o voipie skype itd o_O Wejdzcie sobie an onetskype http://skype.onet.pl/ i tyle :wink: W pierwszym miesiacu zarejestrowalo sie ( do onet skype ) 200 000 osob podobno ;] nie musicie slac kasy za granice itd itp ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nie spodziewalem sie na tweaku tak niklej wiedzy o voipie skype itd o_O Wejdzcie sobie an onetskype 1580744[/snapback] Ale skype jest płatny na rozmowy przez stacjonarny czy komorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A ja sobie zrobiłem uniwersalny "telefon" a raczej handsfree do programow VOIP dzisiaj ;) Pomysł prosty i wykonanie - połączyć zestaw słuchawkowy z kartą dźwiękową, która będzie służyła tylko do VOIP ;) troszke się nalutowałem bo robiłem w dość nietypowy sposób ale działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A nie mozna bylo podlaczyc zestawu sluchawkowego do karty ? Bo ja nie bardzo widze gdzie ty to lutowales ;] No ale jak robiles to w "dosc nietypowy sposob"... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Po pierwsze potrzebowałem przedłużyć kabel ;) Po drugie w zestawie słuchawkowym była wtyczka nie minijack tylko ta mniejsza Po trzecie w nietypowy sposob bo zamiast kupic 2 wtyczki to ja zronbiłem żeby w jednym gniazdku mieć spk. out i mic ;) Ale najważniejsze że działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nie spodziewalem sie na tweaku tak niklej wiedzy o voipie skype itd o_O nie taka nikla - przyjamniej u mnie :-P Korzystam z voip od ponad 1.5roku i z kilku operatorow w tym teraz tez ze skype bo minuta wychodzi 7-8gr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) ja mam program za free na stacjonarne chetni na pw lub gg ( tweak za free dostaje ) Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) ja mam program za free na stacjonarne chetni na pw lub gg ( tweak za free dostaje ) 1581433[/snapback] http://www.voipbuster.com/ ? ;) Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Taak :D Fajny jest stronki nie znalem i dlatego pw lub gg zeby na maila wyslac Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Taak :D Fajny jest stronki nie znalem i dlatego pw lub gg zeby na maila wyslac 1581453[/snapback] Tak ale jest limit, minute mozna tylko gadac i rozlacza. Chyba ze sie wplaci 1E to mozna gadac nawet kilka godzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ostatnio rozmawialem ok. 17 minut :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A jaką masz wersje programu? I wplaciles 1 E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 2.02 nie wplacalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...