Skocz do zawartości
Greah

Barton Plus Podstawka

Rekomendowane odpowiedzi

noszę się z zamiarem rozbudowy jednakże rok przerwy w śledzeniu płytowych nowinek zaowocował masą rozterek, które pojawiają się jak grzyby po deszczu. a ta ma duala, a tamta lepszy chipset a to a tamto...

prosiłbym o pomoc przy wyborze płyty głównej pod wspomnianego w tytule Bartona (2600, 2800 bądź 3000 - wszystko zależne od wydolności finansowej mojego konta w przyszłym miesiącu ;]). płyta winna mieć agp (wiem, że pcie to teraz nadchodzący standard ale nie zależy mi aż tak na graniu) i bezproblemowo obsługiwać ultra ata. zintegrowany dźwięk nie gra roli bo i tak zostanie naprędce wyłączony a pamięć na początku będzie skłądała się z jednej 512/400 jednakże nie wykluczam późniejszego kupna drugiej aby mogły pracować w dualu (czyt. obsługa duala mile wskazana).

cena oczywiście w granicach przyzwoitości z górnym limitem 300pln

z góry dzięki za pomoc

Edytowane przez Greah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiałem się nad tym abitem ale niestety nazewnictwo i numeracja skutecznie sprawiły, że się pogubiłem. wyczytałem żeby nie kupować s2 mi miast tego zdecydować się na s bądź sl.

s2

s rev2.0

sl rev2.0

z trzech powyższych najlepiej kupić s rev2.0 (jeśli chcemy przejsciówkę) bądź sl rev2.0 a wystrzegać się s2 tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...