Slayer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie mam żadnych zakładek, tylko 1- menadżer zadań. Wydajność, użytkownicy, sieć itp. gdzieś znikły. Nie mam paska narzędzi- coś kliknąłem i znikło 8O Jest jakiś skrót klawiszowy, żeby to odzyskać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0zi Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Kilkinij 2 razy, lewym klawiszem myszy ma ramke. Wroci do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Dzięki!!!!!! :o 8O Oj....ale popisałem się nie wiedzą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0zi Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 np :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hehs najprostsze najtrudniej wymyslic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...