CKM18 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Chcę kupić taki zasilacz do mojego kompa : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58542816, a mianowicie będzie on działał w obudowie Chieftec Dragon Big Tower reszta konfiguracji tak jak w podpisie ( ponieważ tracera z bajerami sprzedaje razem z huntkeyem bs3000) czekam na oponie co myślicie o tym zasilaczu , oczywiście komp będzie kręcony , a obudowa będzie miała 8 wiatraków , aha i dodam jeszcze że komp chodzi u mnie praktycznie non stop Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Shit i tyle, nie warto - to trochę lepszy Codegen Za 90 zł masz ModeComa 350GTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) mam 120zł i uszę za to kupić naprawde dobry zasilacz, nie musi być cichy, będzie on katowany na moim sprzecie z 2 - 3 lata więc w tym czasie na pewno zrobie w obudowie duże modyfikacje Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 a 120 zł nie kupisz naprawde dobrego zasilacza, ten ktory proponujesz jest nic nie wart jak to powiedzial Psychodeliczny, Modecom 350 GTF bedzie dobry ale skoro planujesz modernizacje powinienes pomyslec o czyms wydajniejszym...Tagan, Toppower, Antec...wstrzymaj sie z kasa i dozbieraj na lepszy zasilacz to moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mam 120zł i uszę za to kupić naprawde dobry zasilacz, nie musi być cichy, będzie on katowany na moim sprzecie z 2 - 3 lata więc w tym czasie na pewno zrobie w obudowie duże modyfikacje 1580520[/snapback] Chyba nie zdajesz sobie sprawy, że ten Q-tec to wielkie goowno. Ten ModeCom 350GTF jest dużo lepszy. Poza tym jeśli planujesz dalszą rozbudowę to tak jak napisał kolega wyżej zainwestuj więcej kasy na zasiłkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jak mnie to u ludzi wqrwia. Chcą niewiadomo co za małą kasę. Nic nie ma za darmo, a na oszczędnościach w stosunku do zasilacza już baardzo wielu się przejechało. Jak jesteś głupi, to podłączaj kompa za kilka tysięcy pod zasilacz za 100zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 w takim razie co mi polecacie w cenie 160-180zł , bo więcej kasy nie będe miał na zasilacz, a zależy mi na tym żeby był dobry i wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Weż sobie do serca to co mowi Benito:) nie szkoda ci kasy na kompa a szkoda ci " marnych " 300 zł na przyzwoity zasilacz nie rozumiem, nie masz dozbieraj a narazie nie korzystaj z kompa :D zartuje ale kuip os dobrego szkoda twoich nerwow i kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 w takim razie co mi polecacie w cenie 160-180zł , bo więcej kasy nie będe miał na zasilacz, a zależy mi na tym żeby był dobry i wydajny 1580906[/snapback] Coś z tego: http://zenfist.pl/z.php/products_id/40 http://zenfist.pl/z.php/products_id/163 http://zenfist.pl/z.php/products_id/207 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...