Panek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że mój samsung 160Gb zaczoł ostatnio wydawać dość wysokie dzwięki (może i był taki już wcześniej ale zmieniłem chłodzenie na cichsze i może dlatego go teraz słysze). Do tematu, jak dysk coś odczytuje jest spoko (nawet jak jest to tylko film i się chłopak nie męczy), ale jak nic nie robi to zaczyna piszczeć nieprzerwanie, dzwięk jest dość wysoki, przez co mocno denerwuje. Czy to znaczy że jest uszkodzony? A może to już taka przypadłość? Mogę go reklamować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marewel Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja mam 2 i tez 1 piszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykolko Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Sam mam 160 samsunga i nie słyszę żadnych dźwięków poza tym gdy czyta dużą ilość danych naraz. Spróbuj iść do serwisu i się poprostu spytać czy można go oddać do naprawy, czy on poprostu taki jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senders Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Oczywiście, że taki nie jest :D Biegnij i go reklamuj ;) Co jak co ale Samsunga nie powinno być słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...