Cysi3k Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Przychodzę po radę/pomoc Mianowicie: Na allegro został zakupiony procesor A 2000+ i gdy przyszedł do mnie nie odpalił się na żadnej z dostępnych dla mnie mobo... człowiek który mi sprzedał procesor uważa że po przez umieszczenie go w płycie ESC K7S5A uszkodził się ponieważ rzekomo można w niej umieszczać procesory max. 1800+ ;o Wg. mnie oficjalne biosy do K7S5A umożliwiają płycie obsługę procesorów do A 2600+ włącznie więc wydaje mi się to absurdalne! Tak więc gł. pytanie brzmi tak: Czy jest możliwe aby procesor się uszkodził po przez odpalenie go na K7S5A z wgranym najnowszym cheepobios'em? Proszę o odpowiedż znawców tematu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmajstersztyk Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jeśli wszystko dobrze założyłeś to nie ma szans aby coś takiego mogło się wydarzyć!!! Athlon 2000+ ma szynę 266MHz więc bez najmniejszego problemu powinien działać na twojej płycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Przychodzę po radę/pomoc Mianowicie: Na allegro został zakupiony procesor A 2000+ i gdy przyszedł do mnie nie odpalił się na żadnej z dostępnych dla mnie mobo... człowiek który mi sprzedał procesor uważa że po przez umieszczenie go w płycie ESC K7S5A uszkodził się ponieważ rzekomo można w niej umieszczać procesory max. 1800+ ;o Wg. mnie oficjalne biosy do K7S5A umożliwiają płycie obsługę procesorów do A 2600+ włącznie więc wydaje mi się to absurdalne! Tak więc gł. pytanie brzmi tak: Czy jest możliwe aby procesor się uszkodził po przez odpalenie go na K7S5A z wgranym najnowszym cheepobios'em? Proszę o odpowiedż znawców tematu :wink: 1580505[/snapback] Wałek i tyle, gość ci sprzedał uszkodzony zapewne procesor. Masz może link do aukcji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Miejmy nadzieję że podczas montażu nie uszkodziłeś procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jak gosc wciska, ze to przez ECS-a to smierdzi na kilometr. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysi3k Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Procesora napewno nie uszkodziłem ponieważ nie miałem nawet jak... został uziemiony przed włożeniem do mobo, bios skasowany zworką a rdzenia nie ukruszyłem tak więc imposible :mur: urla do aukcji nie mam bo wykasowałem ;/ thx za pomoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...