Skocz do zawartości
Cysi3k

K7s5a Uszkodził Procesor?

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzę po radę/pomoc

Mianowicie: Na allegro został zakupiony procesor A 2000+ i gdy przyszedł do mnie nie odpalił się na żadnej z dostępnych dla mnie mobo...

człowiek który mi sprzedał procesor uważa że po przez umieszczenie go w płycie ESC K7S5A uszkodził się ponieważ rzekomo można w niej umieszczać procesory max. 1800+ ;o Wg. mnie oficjalne biosy do K7S5A umożliwiają płycie obsługę procesorów do A 2600+ włącznie więc wydaje mi się to absurdalne!

Tak więc gł. pytanie brzmi tak: Czy jest możliwe aby procesor się uszkodził po przez odpalenie go na K7S5A z wgranym najnowszym cheepobios'em?

Proszę o odpowiedż znawców tematu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzę po radę/pomoc

Mianowicie: Na allegro został zakupiony procesor A 2000+ i gdy przyszedł do mnie nie odpalił się na żadnej z dostępnych dla mnie mobo...

człowiek który mi sprzedał procesor uważa że po przez umieszczenie go w płycie ESC K7S5A uszkodził się ponieważ rzekomo można w niej umieszczać procesory max. 1800+ ;o Wg. mnie oficjalne biosy do K7S5A umożliwiają płycie obsługę procesorów do A 2600+ włącznie więc wydaje mi się to absurdalne!

Tak więc gł. pytanie brzmi tak: Czy jest możliwe aby procesor się uszkodził po przez odpalenie go na K7S5A z wgranym najnowszym cheepobios'em?

Proszę o odpowiedż znawców tematu :wink:

1580505[/snapback]

Wałek i tyle, gość ci sprzedał uszkodzony zapewne procesor. Masz może link do aukcji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesora napewno nie uszkodziłem ponieważ nie miałem nawet jak... został uziemiony przed włożeniem do mobo, bios skasowany zworką a rdzenia nie ukruszyłem tak więc imposible :mur:

urla do aukcji nie mam bo wykasowałem ;/

thx za pomoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...