kqba Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Czy opłaca się zamienić Codegena 300W na Fortona Fortron FSP250-60MDN http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59279029 Codegen to istny piekarnik. Bucha gorącym powietrzem że nawet otwarte nad nim okno nie pomaga. Chciałbym żeby było ciszej i trocę chłodniej. Sprzęt jaki miałby pociągnąć Forton to: Athlon XP1800 Palomino ECS K7S6A 256 Ram GF4 Mx440 (chłodzenie pasywne) DVD RW + CD Rom HDD 60Gb Samsung (5400) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zawsze, ten przynajmniej ma zabezpieczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Więc zmieniłem. Wszystko działa bardzo dobrze. Jest ciszej i chłodniej. Sprzętu i tak nie podkręcam. Jedno co mnie zdziwiło, to że Forton jest duuużo cięższy od Codeshita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Więc zmieniłem. Wszystko działa bardzo dobrze. Jest ciszej i chłodniej. Sprzętu i tak nie podkręcam. Jedno co mnie zdziwiło, to że Forton jest duuużo cięższy od Codeshita. 1598069[/snapback] Jakosc zasilacza niejednokrotnie mozna ocenic po wadze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 no i to dobry znak że cięższy u mnie w robocie padł następny codeshit 300W jak zwykle - bez ostrzeżeń tym razem zabrał tylko mobo uff <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 heh. U mnie w robocie w zeszły poniedziałek rano padło ok 21 kompów, 5 monitorów i 11 telefonów bezprzewodowych. Przepaliło się "zero" na sieci elektrycznej. Nie pomogły żadne listwy itp. Dym z monitorów sączył się po biurkach jak ciekły azot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 heh. U mnie w robocie w zeszły poniedziałek rano padło ok 21 kompów, 5 monitorów i 11 telefonów bezprzewodowych. Przepaliło się "zero" na sieci elektrycznej. Nie pomogły żadne listwy itp. Dym z monitorów sączył się po biurkach jak ciekły azot. 1601243[/snapback] niezly hardkor! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...