Talic Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Kupiłem sobie dzien temu nowego Samsunga, podłączyłem, ale przetestować chciałem dzisiaj. Sterowniki zainstalowane, wszytko gut, ale strasznie miga mi obraz w lewym górnym rogu obrazu :/. Problem znika przy drastycznym obnizeniu ostrości i FINE, ale wtedy obraz jest do d*py........... Zreszta i tak wtedy miga :/. Co tomoże być? Raczej wykluczam wadliwy monitor, choc i taka opcja jest możliwa... Ratunku!!!!! :P. Może to karta graficzna szwankuje? Mam jakiegoś [ciach!]ianego Intela, nawet nie pamiętam nazwy!!! Co to może być? Licze na pomoc... Żeby wykluczyć wadliwy monitor sprawdze go u kuzyna...... Pliz hełp mi! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Weź ten monitor pod pachę i przetestuj u kumpla, wykluczysz go raz na zawsze. Szanse na to że to karta są niewielkie, migał by raczej cały obraz. Pozdraiwam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Na 99 monitor. Miganie napewno nie ma nic wspólnego z dyskiem chyba że masz winde od ruskich i ma takiego buga :D Podepnij inny monitor i sprawdź co się bedzie działo. Monitor nówka? CRT? LCD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 lcd... a pozatym napisał, że nówka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...