_mm$[mm]_ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Czy ta pompka nada sie do chlodzenia wodnego i czy wogule do czegos sie nada;d przedstawiam wam obrazki macie tu adres ftp://193.19.147.35:1221/Zdjecia%20Pompki/ LOGIN: aa Hasla nie ma wciskajcie log on bez hasla i sciagnijcie zdjecia na tabliczce pisze tak Grundfos type UPS 15-60 A0 ip 44 TF 95 Class H max 6 Bar Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez _mm$[mm]_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 przedstawiam wam obrazki 1581043[/snapback] Y... Gdzie? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nada sie ale to straszny potwor! 6 metrow podnoszenia ja mam taka sama ale UPS 15-45 czyli 4,5 metra podnoszenia... ile watow bierze na pierwszym biegu? 40? czy 50? troche duzo pewnie ale sie nada do WC :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Pompka C.W.U czyli jak najbardziej do WC tylko, że jak mówił Saimek jak na WC to trochę dużo ale jak używasz peltiera do chłodzenia czegokolwiek to w sam raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) znaczy tak Za DArmo to i ocet slodki... Kiedys mojemu dziadkowi byla potrzebna do centralnego ogrzewania..(juz nie znalazlem jak garaz sprzatalem;) ale jeszce jest cos co na zdjeciu nie widac.. z dolu sa trzy dziury wejscie wyjscie i jeszce jedna moze ktos wie po co to? a i wtyczki do gniazdka to cos ni ma;d nawet tego jeszce monstrum nie wlaczalem;d a jeszce 1 ile moge za to cudenko dostac bo niewiem czy bedzie mi az taki stworek potrzebny;d Wtyczka juz zrobiona pompka dziala full wypas a teraz tak po co sa az 3 otwory wlot wylot i... i jak mam z tego zrobic cos takiego zeby nadawalo sie do mojego wc czyli wezyki o srednicy wew 12 mm Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez _mm$[mm]_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...