Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jak w temacie... te patafiany z ery oczywiscie zadnej takiej informacji na stronie nie umiescili i niczego nie znalazlem... pomoze ktos ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielarz 22 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tutaj prosze :P https://i-boa.era.pl/iboa-pp/auth Ja tak wylaczylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 niestety nie działa.... "Numer telefonu nie istnieje w systemie" :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielarz 22 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A wpisujesz +48 ??? Jak tak nie wpisuj jak nie to wpisz. U mnie bez smiga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 niestety tam jest miescje tylko na 9znakow wiec nie mozna nawet wpisac tego+48 ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Napewno wszystko dobrze wpisujesz. Z jakiej przeglądarki sie logujesz najlepiej jak bys to robil z explorera. Musi wszystko dzialac a jak nie to zadzwoń do ery i obgadaj co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) no 4ostatnie cyferki puka i nr telefonu ... wszystko jak tam jest napisane... z explorera tez probowalem...:| Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 cos mi sie zdaje ze i-boa nie jest dla pre-paidow :) mam racje? zadzwon na hotline, jest 4free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 i-boa napewno jest pod taktak wiem bo sam czasami z tego korzystam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mist Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Zadzwon na hotline, i popros zeby ci wylaczyli,w popie musialem tak zrobic bo nie ma innej opji.Oni sa cwani,wlaczona poczta glosowa generuje dla nich kase.Moga cie zapytac o kod puk dla telefonu.Powodzenia. Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez Mist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tutaj sobie ustawisz : http://www.itaktak.pl/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Znajdź w telefonie opcje "przekierowanie połączeń" i wybierz "anuluj wszystkie"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 (edytowane) Wpisz ##002# i wcisnij zielona sluchawke... Edytowane 25 Sierpnia 2005 przez Cherry86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Wpisz ##002# i wcisnij zielona sluchawke... 1612555[/snapback] dzieeeki wielkie.... miałem z tym isc do jakiegos biura taktaka ale nawet nie mialem kiedy... jeszcze raz dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A czy wie ktoś może jaki kod jest żeby wyłączyć poczte głosową w idei pop ? W plusie jest kod, w simplusie jest, w erze i tak taku jest... ale do idei (pop) znaleźć nie mogę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A czy wie ktoś może jaki kod jest żeby wyłączyć poczte głosową w idei pop ? W plusie jest kod, w simplusie jest, w erze i tak taku jest... ale do idei (pop) znaleźć nie mogę :( 1615638[/snapback] Nie da sie kodem, dzwon pod *22 tam wyl. A dla Idea jink dzwon pod *500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie ma za co leborg! :D Polecam się na przyszłość! PS. Ten sam numer działa także w telefonach Era na Abonament! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...