cOyOte Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jest juz nowa wersja (5.50) mojego ulubionego menadżera plikow, ale nie nazwya sie juz windows commander lecz Total Commander wszystko za sprawą popieprzonych (oczywiścioe czarnym pieprzem :o) panow z microsoftu ktorym to przeszkadzala nazwa windows commander i poprosili aby autor ja zmienil. Zmian w programie jest dosyc duzo m. in. dodane plug-iny. Podobno mozna sie dostac z poziomu windows-a na partycje linuxowa (musze sprawdzic jeszcze nie mialem okazji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jest juz nowa wersja (5.50) mojego ulubionego menadżera plikow, ale nie nazwya sie juz windows commander lecz Total Commander wszystko za sprawą popieprzonych (oczywiścioe czarnym pieprzem :o) panow z microsoftu ktorym to przeszkadzala nazwa windows commander i poprosili aby autor ja zmienil. Zmian w programie jest dosyc duzo m. in. dodane plug-iny. Podobno mozna sie dostac z poziomu windows-a na partycje linuxowa (musze sprawdzic jeszcze nie mialem okazji). a widzisz ja myślałem że to jaka podróbka była ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...