yacenty Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Witam! koncze kompletowac zestaw i mam problem z wyborem grafiki mam 2 do wyboru Microstar Geforce 6600 Diamond 128MB /128bit/ VIVO za 550zl z przesylka albo Gigabyta 6600gt na miejscu za 609zl co byscie wybrali? mam tez na mejscu tego msi ale w specyfikacji jest napisane ze jest na pamieci ddr a nie ddr3 i nie wiem czy jest to blad z ofercie sklepu czy moze jest inna wersja karty? tez jest niby na 400(800)MHz ale boje sie zeby nie kupic bubla dodatkowo wg tego opisu sklepowego nie ma vivo wiec cos co najmniej strange albo tak kolesie zrobili opis albo to zupelnie inna grafa. moge prosic o opinie uzytkownikow tych modeli msi i gigabyta? a moze zupelnie cos innego w podobnej cenie? byle nie ati bo ati smierdzi z ich sterownikami dla linuxa a ten komp ma szanse dzialac na linuxie i nie chcialbym sobie zamykac drogi:> pozdrawiam z gory dzieki za pomoc i wasze opinie YacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Kup sobie tego diamonda w www.esc.pl kosztuje 539 wraz z dostarczeniem kurierem, napewno ma GDDR3 i napewno ma VIVO i 99% kręci sie spoko do poziomu 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Kup sobie tego diamonda w www.esc.pl kosztuje 539 wraz z dostarczeniem kurierem, napewno ma GDDR3 i napewno ma VIVO i 99% kręci sie spoko do poziomu 6600GT 1581960[/snapback] ta cena juz jest z kurierem? jak czytalem to trzeba za to extra placic jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 No jakoś to jest skoro Pure kupił tą karte tam za te pieniadze co Ci napisałem i ja też zamówiłem w poniedziałek pewno bedzie u mnie. Cena bez przesyłki to 499zł, mozesz sobie wybrać inny rodzaj przesyłki, nie musi to byc wcale kurier, bedziesz miec taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 No jakoś to jest skoro Pure kupił tą karte tam za te pieniadze co Ci napisałem i ja też zamówiłem w poniedziałek pewno bedzie u mnie. Cena bez przesyłki to 499zł, mozesz sobie wybrać inny rodzaj przesyłki, nie musi to byc wcale kurier, bedziesz miec taniej. 1582016[/snapback] ja mam cene jak byk 539 plus do tego 10zl za przesylke poczta z przedplata gadalem z kolesiem z esc na gie gie i to samo mi powiedzial dlatego tez zamowilem sobie razem z mobo DFI :> bo ta mieli dosc tanio teraz tylko czekac pozostalo :> pozdrawiam YacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Cena sie zmieniła w sobote, sam zamawiałęm jeszcze w piatek po 499 + 30 kurier. Chyba sie po prostu ta grafa stała popularna ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...