Darkst Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Mam takie pytanie dotyczące neostrady. Mianowicie skończyła mi sie umowa z TP w sprawie neostardy. I ja zrezygnowałem z neostardy. I moje pytanie : modem ADSL musze oddać czy moge sobie go zostawić na pamiątke ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 mozesz zostawic\sprzedac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Też chyba będe miał ten problem, chyba możesz sobie jedynie modem zostawić po 2 latach neolibatu. Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez xionc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nie po to je kupywaliście żeby je teraz oddać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jeżeli miałeś neostradę PLUS to musisz oddać bo go tylko wydzierżawiałeś Jeżeli miałeś neostradę TP to nie musisz oddać bo kupiłeś go na własność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ta mozesz sprzedac za 1 zł na allegro %-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...