paluszek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) dziś czyścilem wentylatorki do obudowy z kurzu i zauważyłem że sie radiator od proca rusza. chcialem go ściągnąć i spowrotem założyć ale okazało sie że nie wystarczy tych dwóch białych rączek po bokach odgiąć. gdy je odgiąłem tzn one są na takich zawiasach zauważyłem że radiator mocniej sie polóźnił. gdy je spowrotem zrobiłem tak jak były temp na procku w idle wzrosła do 55*C. a tu jak to wygląda http://img50.imageshack.us/my.php?image=img07821wr.jpg chyba lepiej będzie jak ściągne wyczyszcze, wypoleruje i dobrą paste nałoże tylko powiedzcie mi jak mam ściagnąć ten radiator. komp jest na gwarancji. jak ściągne radiator to nie strace gwarancji ? Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 A skąd się skapną że radiator był ściągany? Według mnie bez obawy możesz go zdjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 A skąd się skapną że radiator był ściągany? Według mnie bez obawy możesz go zdjąć. 1582148[/snapback] ale jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 chyba bez komentarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERSiK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 kurna ale problem........ przecie w p4 masz takie zawiasiki, że zdejmujesz całego coolera (też zależy jaki jest), tutaj chyba musisz z tymi białymi pomajstrować jak się dopatrzyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...