Raczeksiu Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Pozostawiam wam zdjecia wykonane cyfrakiem (THX dla Casperka_ ) prace trwaja (spowolnione sa jednak obowiazkami w domu i przyjemnosciamy wakacyjnymi) :):):):) fotki w dobrej jakosci ... <klik> Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez Raczeksiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ile tych fotek jest ze to zajmuje ponad 12MB ? Albo w jakiej rozdzialce... Sciagnie sie (neozdrada 128... :/) to sie wypowiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zrob cos z tymi fotami, ladnie je pozmniejszaj do ponizej 50kb, wybierz najlepsze i powstawiaj jako do tematu. Troche wysilku i bedzie piekniej i prosciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casperek_ Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 witam :) wieczorkiem zrobie za niego pozadek z tymi fotami bo z jego strony sie tego raczej nigdy nie doczekacie... jak narazie wrzocilem je pojedynczo a nie tak jak on inteligentnie spakowane :P pozdro pap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 No modzik fajny. Dobre rozwiązanie z zasilaczem, że leży na tej blaszce perforowanej z wyciętą dziura. Choć ja ostatnio zakupiłem ToPowera 420 i trzyma się bardzo mocno na 2 śrubkach, choć dołożę jeszcze 2 śrubki by się trzymał mocno. Na jaki kolorek będziesz malował budę? Polecam znaleźć kogoś ze sprężarką i pistoletem do malowania :-) efekt o wiele lepszy niż spray. Jeszcze trochę pracy przed Tobą. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 zielone panele wszystko psuja ;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ogólnie spoko, ale mam parę uwag, pozwolisz, że je tu wyrażę ;): - blacha perforowana zamiast grilla - fajnie wygląda, ale nie wiem jakie to będzie w skutkach, czy powietrze będzie wystarczająco przepływać (oby) - blacha na przednim panelu - nie trawie tego w obudowach (znaczy tego typu blachy) - nie równo wyszlifowane okna (bierzesz wiertarke, kamień nakładasz i szlifujesz idealnie) - guzik, regulator, włącznik czy co to jest na przednim panelu - psuje efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ogólnie spoko, ale mam parę uwag, pozwolisz, że je tu wyrażę ;): - blacha perforowana zamiast grilla - fajnie wygląda, ale nie wiem jakie to będzie w skutkach, czy powietrze będzie wystarczająco przepływać (oby) - blacha na przednim panelu - nie trawie tego w obudowach (znaczy tego typu blachy) - nie równo wyszlifowane okna (bierzesz wiertarke, kamień nakładasz i szlifujesz idealnie) - guzik, regulator, włącznik czy co to jest na przednim panelu - psuje efekt. 1582444[/snapback] Zgadzam się... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Pozostawiam wam zdjecia wykonane cyfrakiem (THX dla Casperka_ ) prace trwaja (spowolnione sa jednak obowiazkami w domu i przyjemnosciamy wakacyjnymi) :):):):) 1582141[/snapback] powinienes dostac bana za tego rara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 "na razie mi się nie podoba ale to Tobie ma się podobać nie nam" czekamy na końcowy efekt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 "na razie mi się nie podoba ale to Tobie ma się podobać nie nam" czekamy na końcowy efekt... 1583119[/snapback] popieram, taka fajna buda "była..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Jak na razie to słabo wygląda. PO CO TYLE NIEPOTRZEBNYCH ZDJĘĆ??????????? (denerwuje to przy oglądaniu jak diabli :mur: :mur: :mur: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczeksiu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 nerwice lecztmy u lekarza :P a buda bedzie malowana u lakiernika (z utwardzaczem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 U lakiernika?! :blink: Wydasz z 200zł na malowanie jak nic :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 U lakiernika?! :blink: Wydasz z 200zł na malowanie jak nic :mellow:Raczej 50 (za tyle za niedlugo moja maluje) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczeksiu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 dakladnie sarenka :P ja jeszcze ceny dokladej nei znam ale jakos kolo tego wyjdzie! a ty sam czyscilas czy lakiernik ci przygotowuje??? (bo ja juz ma all przygotowane wystarczy dac podklad i smigac) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 dakladnie sarenka :P ja jeszcze ceny dokladej nei znam ale jakos kolo tego wyjdzie! a ty sam czyscilas czy lakiernik ci przygotowuje??? (bo ja juz ma all przygotowane wystarczy dac podklad i smigac) :D Siem okaze, jak w koncu wyiore ostatecznie warsztacik.. prawdopodobnie zaniose do nich jak jest a oni sie wszystkim zajma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...