Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiej firmy 256 ddr kupić tak aby nie j******* sie przy kręceniu, były wydajne i w normalnej cenie.

Ja za swoje dalem 140 zeta kreca sie swietnie teraz mam fsb 179

mysle, ze jak zaloze wode to da sie jeszcze lepiej wykrecic.

Moje pamiatki sa na kostkach samsunga i uwazam, ze sa wyj***ste

nie zamienie ich na inne :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]A ja myśle, że jak kupisz Elixirki to będziesz happy. Cena normalna a chodzą na 2.5 i bezpiecznych ustawieniach na 175mhz bez chłodzenia.

No ja na swoich mam radiatorki made in home :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Den : na jakim napięciu masz tą pamięć ?

Ja mam Kindston na kostkach winbonda. Co prawda używam ustawienia 133 MHz@Turbo ale nie jestem zadowolony z tej pamięci. Na 2.8 V i turbo chodzi jedynie do 136 MHz :evil: :evil: :evil: ,na normal najwiecej puściłem 160 ale to nie był max (bałem się o pci bo podobno barracudy nie lubią zbyt wysokich).

Po prostu jak po firmowej pamięci za którą zabuliłem 100 zł więcej niż za no name spodziewałem sie lepszych wyników (głównie w ustawieniu turbo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Den : na jakim napięciu masz tą pamięć ?

Ja mam Kindston na kostkach winbonda. Co prawda używam ustawienia 133 MHz@Turbo ale nie jestem zadowolony z tej pamięci. Na 2.8 V i turbo chodzi jedynie do 136 MHz :evil:  :evil:  :evil:  ,na normal najwiecej puściłem 160 ale to nie był max (bałem się o pci bo podobno barracudy nie lubią zbyt wysokich).

Po prostu jak po firmowej pamięci za którą zabuliłem  100 zł więcej niż za no name spodziewałem sie lepszych wyników (głównie w ustawieniu turbo)

Moje pamiatki chodza na standardowych napieciach, tak samo

jak procek nic nie zwiekszalem :twisted: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Mi moje Elixirki spokojnie na 155 na ULTRA idą na napięciu standard bo innego moją MSI nie daje.

Wlasnie nie wiem czy lepiej fsb w gore jechac i z pamiatkami

ustawionymi na normal czy lepiej pamiatki ustawic na ultra i

z tym usatwieniem szukac najwyzszego fsb :? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wybrałem to drugie rozwiązanie ,w 3dmarku i q3 nie było wyraźniej różnicy w wydajności a tak to mam pci na normalnej czestotliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...