BULLITT Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam Mam problem z Samsungiem C100. Gdy chce sie z kims polaczyc to mam polaczenie zakonczone i rzadko kiedy udaje sie dodzwonic :( . Co wiecej jak ktos do mnie dzwoni to czesto go nie slychac w ogole tak jakby sie telefon zawieszal. Co zrobic ? sflashowac go ? czego to moze byc wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Może być to wina karty, operatora, telefonu itp. Najlepiej wziąć od kogoś inna kartę tego operatora i zobaczyć jak się telefon zachowa. Jeśli będą takie problemy jak wcześniej to znaczy, że telefon ma jakąś wadę i należy go zanieść do serwisu. Jeśli nie będzie problemu z inną kartą to znaczy, że twoja jest uszkodzona lub u operatora wystąpił jakiś błąd przy twoim koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 na moje jest cos z telefonem sam mam tego C100 i tez moj mi cos swiruje - podczas rozmowy slychac trzaski gdy ja i druga osoba maja max zasieg... zanies do serwisu to ci powiedza co z nim jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...