kazbek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jest już możliwość "kupna" przez indywidualnego człowieka nie tylko firmę netu przez GPRS i EDGE w Idei www.moc.idea.pl.. Dla mnie jest to zbawienie - na mazurskiej wsi nie ma żadnej możliwości założenia jakiegokolwiek stałego łącza- jedynie Blueconnect od Ery za 120zł + 30zł za taryfę data gdzie działał by i tak tylko GPRS., za modem dla Tepsy płacę krocie i połączenie jest tragiczne - 31.2kb/s :( Za niecałe 60zł z vatem w Idei bedę miał 53.6kb/s bez żadnych ograniczeń czy to czasu czy ściągniętych danych.. Pozdrawiam - lece do Idei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 niestety limit na sciagane dane jest..tzn idea zastrzega soie mozliwosc zmiany paramtrow lacza po przekroczeniu 0,5GB danych, choc podono narazie nie jest to egzekwowane, mimo tego limitu ja tez przemierzam sie do tego lacza, bo na predkosci modemowej to i to 500mb jest znosna iloscia, a i po przekroczeniu lacze dalej dziala(ciekawe tylko do jakich predkosci przycinane jest lacze...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 poszukaj w plusie, tez cos oferuja http://www.plusgsm.pl/promocje/promocje_uslug/internet_plus/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) a ja mam blueconnecta i bardzo sobie chwalę. pamiętajcie tylko że 56k to może i jest w dół, ale w górę to już porażkowe jest... a poza tym na blueconnect jest 2 giga. popatrz też na mapę - może się okazać że za 3 miechy będziesz pluł sobie w brodę że nie kupiłeś z edge'em. Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez Majselbaum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 powiedz mi jak jest z blue po przekroczeniu tych 2 giga? do ilu przycinaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 szczerze mówiąc to nie wiem... bo jakoś w miesiącu nie przekraczam 2gb. ale jak znam życie to przytną do 56kb/s niezależnie czy będzie edge dostępny czy umts. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...