big Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zamierzam dokupić RAM. Dokładnie ten: http://bitcomputer.pl/product.php?id=1243 Jest problem z płytą główną, ponieważ tam są wyszczególnione pamięci na 400Mhz, które działają. http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=456 I nie ma tam żadnych z tych co ja chce kupic, w sklepie powiedzieli mi, że w najgorszym wypadku będą chodzić na 333 Mhz, to też zapytałem się o to czy mogę wrzucić te dokupione do teraźniejszej konfiguracji, był telefon do serwisu, i powiedzieli, że NIE. No i teraz nie wiem czy dołożyć kasę i kupić większe na 333 lub 266. Może jakaś pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 • Supports DDR400/DDR333/DDR266/DDR200 SDRAMkażde pamięci powinny chodzić poza tym te twinmosy to nie za dobry wybór już lepiej hynixy z jakiejś lepszej serii poza tym ty maszsz ten sam problem co ja że nie możemy proca kręcić więc leppsze pamięci tylko i tylko wtedy kiedy bedą ci służyć przy przesiadce na bardziej przyszłościowe platformy s754 s 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Kasę już mam. Gdzie się nie pytałem mówili mi żebym kupił jedną kość i zastanawiam się nad. Kingston DDR 1024MB 400 Goodram DDR 1024MB 400 <-- Nie wiem czy takie istnieją :-) Nową mobo i proca będę kupował gdzieś za 1 lub 1,5 roku. Za parę miesięcy grafikę kupuje 9800 pro, i musze mieć RAM, chociaż by do Catia. Czy może jakieś inne brać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak ramy to tylko Kingstona. Wiem dobrze co mowie, poniewz mialem juz paieci GooD rama - i nie sa ona takie jak nazwa mowi :D :D :D Kingston najlepsze i dozywotnia gwarancja. Nie obawaij sie ich kupowac - satysfakcja gwarantowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...