kenny Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Mam problem z wyborem HDD-ka :( Mam wybór pomiędzy WD Caviar 8MB cache a Barracudą IV lub V i chciałbym wiedzieć czy WD jest aż tak głośny??? Gdyby mi ktoś procentowo określił lub na przykładzie czegoś powiedział jak głośny jest WD??? Z góry thx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ja mam ten dysk i na początku był cichutki ale teraz zrobił sie cholernie głośny prace głowic słychać z daleka :x . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 wczesniej miałem b4 -od pół roku mam wdc 8cache i wcale nie jest głosniejszy od baraka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ja ci powiem ze swoje WD-ka wogóle nie słysze (no moze troszke przy rozruchu :) ). Może dlatego że mam drugi dysk SAMSUNG który jest pewnie tak samo głośny jak WD jeśli nie bardziej :) No i oczywiście nie wspomne o wiatrakach w BUDZIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 hmmm ja mam swojego juz chyba z 3 miechy i cichutki ze go wogoole nie slysze....a teraz mnie wqrzyliscie.....naprawde kiedys ebdzie glosny....deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Swojego też na początku nawet nie słyszałem ale teraz zrobił sie na tyle głośny że myśle o wymianie dysku na inny :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jak nie masz wc to bierz caviara nie jest az tak głośny fak faktem że troche jest głośniejszy niż na początku ale bez przesady.Zato jest wydajny ponad wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Mam baraca 4 80 gb i jest bardzo cichy ale miałem WD 120jb gb i niebył bardziej głosny od tego baraca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdh Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Ja mam 2 WD-ki 80 GB i 40 GB i słysze je tylko przy rozruchu głośnieszy od dysków jest wentylator w zasilczu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...