Skocz do zawartości
bruce

ale moja shkola kompy strzelila LOL

Rekomendowane odpowiedzi

w tej chwili mamy 3 pracownie komp.

1.wyposazona w imaci

2.wyposazona w jakies stare pc (p2 333)

te 2 sa od ponad 3 lat

3. najnowsha..........

ECS K7S5A;DURON700-900;128 MB DDR I JAKIES ZLOMOWATE KLAMOTY TYPU DYSKI SAMSUNGA, CD SAMSUNGA....

MONITORY-CZESC PLASKICH, CZESC WYPOOKLYCH, WSHYSTKIE 15 CALI :lol:

najbardziej podoba mi sie polaczenie procka z ddrami, a tera najlepshe, ze czesc z tych ddrooff to pc 333 :D

WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie sa dwie pracownie. W jednej ca C400, 64RAM, dyski po ~3GB, reszta zintegrowana, a na drugiej K6-2  450, 64RAM, ~3GB, reszta zintegrowana. LOL

Nic tam sie nie da zrobic. Nawet HOMM3 sie cielo LOLOLOL

jeshcze 3 lata temu moaj shkola byla jedna z najbogatshych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w moim LO jest jedna pracowna, ale za to jaka :twisted:

15 stanowisk, na kazdym ATHLON XP 1600+ z 256 mb RAM DDR, do tego twarde 20gb Maxtora :twisted: :twisted: :twisted:

ale szok byl w momencie kiedy w tym roku szkolnym wszedlem do tejze pracowni,

panele LCD 15 cali SONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

myslalem ze zawalu dostane, juz chcialem do domu sobie jeden ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w Gimnazjum Mistrzostwa Sportowego ostatnio zostaly kupione nowe kompy, 10 sztuk :twisted:

Cel P4 :lol: 1700, 256DDR, 40GB i karta graficzna S3Trio :lol: :lol: :lol:

Jakis monitorek Hjundaj 15 i WINXP z wszystkimi prawami ograniczonymi do minimum :lol: Kompy "firmowe" ADAX :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w moim LO jest jedna pracowna, ale za to jaka :twisted: 

15 stanowisk, na kazdym ATHLON XP 1600+ z 256 mb RAM DDR, do tego twarde 20gb Maxtora :twisted:  :twisted:  :twisted: 

ale szok byl w momencie kiedy w tym roku szkolnym wszedlem do tejze pracowni, 

panele LCD 15 cali SONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

myslalem ze zawalu dostane, juz chcialem do domu sobie jeden ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :wink:

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kcialbym miec w domu cos takiego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie 3 pracownie

1. p166 32ram, reszty nie patrzylem

2. p233 64ram, reszty nie patrzylem

3. cel900 128ram, jak zajrzalem to mnie nauczyciel zjebal ;( ale wiem, ze grafa to riva2 32mb :) :) :) Winda instalowana przez siec, wiec wyobrazcie sobie jak to dziala... podlaczone do serva, co co chwile pada ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He no to nie tak zle ale ja mam 3 pracownie

1) 100 kompów Celki 500 128 mb ram dyski 20 Segate i Rivki #2 mb

2) 50 Kompów z P4 1.8 256 DDR i tez Segate tylko ze 40

3) Pracownia Sun Microsystems 15 stanowisk

W calej szkole jakies 700 kompów w tym 400 dla nass he.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszka w Dębicy ale ucze sie w Rzeszowie jakies 40 kilosów od Dębicy na Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania. Prywatna szkola dodam klima jest spok ale czesne mnie dobija. Ale jest luksus w poruwnaniu z innymi szkolami w moim regionie.

Jestem na 1 roku dopiero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sie sklada ze moja szkola jest prowadzona przez ekmmmmmmmmm,

ksiezy (tak tych ksiezy :? ) ktorzy wiecznie nie maja kasy, tylko kto podjezdza mercem pod szkole :x

w sumie szkola jest OK, tylko tam to juz nie jest religia tylko fanatyzm

szkola nie jest w Swierklanicu tylko w pobliskich Reptach Sl.

no i mam te 30 km w jedna strone :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O 8O 8O 8O u nas jest ok 230 w tym ok 50/60 dla nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A za moich studenckich czasow ( w zasadzie calkiem niedawno) mielismy cele500 z riva, ale za to z wyjeb*nie szybkim łączem (wiadomo - politechnika :) ) 

A informatycy faktycznie znali sie na kompach

a za moich obecnych studenckich czasow pracujemy na 486 i pentium90:) to dopiero szkola - ale nowy budynek WE postawili:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszka w Dębicy ale ucze sie w Rzeszowie jakies 40 kilosów od Dębicy na Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania. Prywatna szkola dodam klima jest spok ale czesne mnie dobija. Ale jest luksus w poruwnaniu z innymi szkolami w moim regionie.

Jestem na 1 roku dopiero.

Bylem tam 2 razy na konkursie informatycnym, spoko spoko, tlyko 2 lata temu jak 60 osob zaczelo kopiowac pliki z sieci to tak sie zapchala ze 10 minut kopiowalem... w zeszlym roku bylo juz ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A BTW, podobaly mi sie te karty chipowe ... skzoda ze dostalem tylko na czas konkursu :) pozniej mi wzieli....

A u mnie w gimnazjum... Jest sala z Celkami 466 albo 566 64 MB

i postawili druga w tym roku, ale ja juz nie mam informatyki i wiem tylko ze sa celerony 1700... i 15 calowe monitory....grr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O 8O 8O 8O u nas jest ok 230 w tym ok 50/60 dla nas

Co ty tutaj ludzi okłamujesz. Myslisz, że nie viem ile jest kompów w szkole?

A jest chyba 30 w obu pracowniach (Celki 700, 128MB RAM, grafika zintegrowana dyski... chyba 20GB - nie jestem pevien bo w tym semetrze nie mam infy, ale w Q3 da sie grać :) plus kilka kompów w klasach lekcyjnych i w sekretariacie z P75 czy coś takiego. :lol:

Fajnie, że mamy w pravie połowie klas televizory Philipsa więc często filmy na lekcji oglądamy.

U mnie w Gimnazjum Mistrzostwa Sportowego ostatnio zostaly kupione nowe kompy, 10 sztuk

Mam koszulke z takiej szkoły :)

Trenujesz coś konkretnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej chwili mamy 3 pracownie komp.

1.wyposazona w imaci

2.wyposazona w jakies stare pc (p2 333)

te 2 sa od ponad 3 lat

3. najnowsha..........

ECS K7S5A;DURON700-900;128 MB DDR I JAKIES ZLOMOWATE KLAMOTY TYPU DYSKI SAMSUNGA, CD SAMSUNGA....

MONITORY-CZESC PLASKICH, CZESC WYPOOKLYCH, WSHYSTKIE 15 CALI :lol:

najbardziej podoba mi sie polaczenie procka z ddrami, a tera najlepshe, ze czesc z tych ddrooff to pc 333 :D

WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW

:P

Starocie ;). U mnie w LO wyposarzyli salę w kompy z PVI 1,5 albo 1,7 (bardziej to), 256 MB ramu ddr, reszta to już syf ;), monitory 15"

Ja niestety nie mam dostępu do tej sali(teoretycznie :) - za stary rocznik) mogę zaś z czytelni, tam są take same kompy tylko że wyposarzone w napedy combo :), więc git

ps. mamy najlepszą pracownię komputerową w powiecie!! :) heheheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to loozik macie w szkolach :lol: u mnie w LO to jedziemy na makach 8 sztuk stare w ogole nic na nich nie chodzi :x ostatnio szkola dala kase na dwa nowe kompy 8O i musialem im zlozyc :o ale szity takie bo malo kasy dali. Duronki 800 128 ramu plyta jakas na kt133a rivy Tnt 2 32 mb muzyka zintegrowana dysie 30 giga Maxtor ATA 133. :roll: no i łącze na te dwa kompy 128 kilo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie sa tak:

w sali "wykladowej - teoria" zestawy hp`eka p4 1,7 256ramu i 15" LCD

w laborkach k6-2 550 256 ramu, hdd 40gb OS to w2k i suse 7.3 - wiadomo ten sprzet jest przeznaczony do niszczenia :P ;)

aha co jest w pozostalych salach to nieiwem, bo jest ich w sumie okolo 30, a w piwnicach stoi backbone chello :) szkola ma przydielone lacza: 10mbit z chello i 2 mbit od panstwa (awaryjne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie w gimnazjum:

chyba 25 kompow :wink: cel 233; 48-64 ram . ale informatyca sie gowno zna;) ostatnio kumpel zalozyl hslo na biosa i bylo 8O i gosciowy ;) a drugi kumpel na zasilce zmienil z 230 V na 120 V :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie były (już skończyłem LO) dwie pracownie po ok 17 kompów. W pierwszej były chyba K5 120 (czy coś koło tego), a w drugiej 386 i 486, ale potem zmienili na jakies lepsze (Cleki 600?) - juz nawet zapomniałem jakie. Niestety infę miałem tylko do drugiej klasy, więc to było ponad dwa lata temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie sa tak:

w sali "wykladowej - teoria" zestawy hp`eka p4 1,7 256ramu i 15" LCD

w laborkach k6-2 550 256 ramu, hdd 40gb OS to w2k i suse 7.3 - wiadomo ten sprzet jest przeznaczony do niszczenia :P ;)

aha co jest w pozostalych salach to nieiwem, bo jest ich w sumie okolo 30, a w piwnicach stoi backbone chello :) szkola ma przydielone lacza: 10mbit z chello i 2 mbit od panstwa (awaryjne)

Qrde nie dośc że LCD to jeszcze mają takie łacze!! ehh szkoda gadać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszce ze u mnie poprawiono znacznie dzilanie sieci jakis czas temu to dzilalo lipa ale teraz jest ok net troszku wolno dziala jak na moje gusty ale to tylko moje prywatne zdanie. Cala siec dzila na Systemach Suna i switcach Cisco. A zapomialem ze mamy jeszce 2 specjalistyczne laboratoria do budowy sieci wszystko dzila na podzespolach sisco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10x 486 8 mb ramu..... i uważam że nie trzeba dużo więcej...... przecież pograć to można w domu a nie w boodzie.... do programowania takie kompy wystarczaja, ale wstawienie klipartu w wordzie........ to i tak cud, że działa tam office 8O

kupienie p4 do szkoly.... bezsens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi