Feluke Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 U mnie w LO jest 14x P200 32MB i dyski po 1GB. Podobno przez najblizszy czas nie bedzie nic lepszego :( Na tym sprzecie (tak jak ktos powiedzial) wstawienie czego kolwiek w wordzie albo i samo otworzenie go to pol lekcji z glowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ...kupienie p4 do szkoly.... bezsens ale potrzbene, na tym p4 zaladowanie prostego projektu trwa dosyc dlugo :roll: ; a pozatym wiekoszosc kompow zostala ufundowane przez hp i sun ;) a osprzet sieciowy przez 3m, panduin, cisco i jescze kilka korporacji ... skretke i swiatlowod dostaje szkolka do przetestowania czy nadaje sie do uzytku, tzn latwosc obrabiania itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 nie miałem na myśli studiów, tam silniejsze kompy są potrzebne, ale w niższych szkołach.... jestem w 4 lo i uczę się html...... żałosne wolałbym siedzieć na 286 w dosie i uczyć się c++, czekać pół godziny na kompilację a nie siedzieć na p4 i wstawiać kliparty w pół sekundy jeśli nie jesteś jeszcze na studiach i uczycie się programowania pod windę t o masz cholernego fuksa... Feluke, na p200 i 32mb ramu wstawienie klipartu to problem :?: proponuję zestaw nr 3: format c: setup u nas office działa na 486, 8mb ram (ddr buehehehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...