Arriva Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam.Mam brata w Anglii na prace wakacyjna i tu pytanie znacie jakies sieci sklepów typu media-markt z tanim sprzętem?Ewentualnie jakies adresy internetowe lub sugestie co warto byłoby sprowadzic z anglii na własny użytek ewentualnie na handel , oprócz telefonow:) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Szczerze mówiąc ceny sprzętu w Anglii są praktycznie takie same jak w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 no ale nie poddajemy sie a moze jednak jest cos co warto byłoby miec tu w Polsce z U.K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) http://www.overclockers.co.uk http://www.overclock.co.uk http://aria.co.uk/ www.scan.co.uk Jest więcej ale ja korzystam przeważnie z tych. Pozdrawiam. EDIT: cholera myslalem ze masz na mysli sklepy z czesciami :) sory. Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez alberto56 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 hehe dobre i te sklepy moze sie przyda ale bardziej chodziłoby mi o jakis sprzet np aparaty cyfrowe itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Jak Cię cyfrówki interesują, to mogę polecić stronę z tanimi bateriami - www.eurobatteries.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 kurcze a nie pamietacie jak nazywa sie ta siec sklepów podobna do media-markt tylko ze angielska z rzeczami elektronicznymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Te są akurat niedaleko mnie: www.currys.co.uk www.pcworld.co.uk A co do cen dalej podtrzymuję zdanie z mojego pierwszego posta. Jak nie wierzysz, to brata wyślij na miasto. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 tam są niektóre ceny niższe, ale jeżeli chodzi o reklamacje serwis czy coś-odpada jak dla mnie, koszt przesyłki autobusem to ok 50zł(jeżeli towar jedzie "sam") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 wydaje mi sie ze w calej UE beda podobne ceny bo nakladane sa straszne cla na sprzet elektroniczny w usa jest raj juz nie mowiac np o singapurze wlasnie kupuje tutaj sobie zestaw i np 7800gtx msi bedzie mnie kosztowac 478$:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus.UK Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Jesli ktos z was ma jakies inne tanie sklepy internetowe ze sprzetem PC to poprosze o zapodanie. update: http://www.boltonpc.co.uk ten jest tanszy od overclockerow Co do cen ,to w polsce kupowalem na gieldzie w katowicach :) tamtejsze ceny byly srednio 5-10 % nizsze niz te w tutejszych sklepach a dodac nalezy ze mieszkam w poludniowym Londonie ,czasami to i 40% drozej mozna zaplacic :/ Edytowane 4 Listopada 2005 przez Markus.UK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...