doubleube Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam. Mam konto na serwerze mojego dostawcy internetu i jest tam uwierzytelnianie. Przy pierwszym uruchamianiu pojawial się komunikat o potwierdzeniu certyfikatu (tak jak w outlook express). Wystarczylo raz go potwierdzic i bylo OK. Poczta wczesniej mi dzialala. Teraz wyskakuje przy odbiorze ze certyfikat jest niewazny. Inne konta sprawdza bez problemu (o2,interia czy onet) Co robic? Walcze juz kilka dni i nic. W outlooku dziala poprawnie jak stworze dane konto. Teraz robie testy tego typu. Wysylam @ z innego konta skonfigurowanego (o2) w The Bat na konto ktore mi nie chce odbierac w The Bat (brak certyfikatu) Otwieram outlook'a i przychodzi ten @ na to konto z niewaznym certyfikatem. Jesli kiedys potwierdzilem certyfikat w The bat to moze gdzies trzeba go wykasowac? I pobierze go na nowo? Tyle ze tego The Bat'a ju kilka razy instalowalem lacznie z czyszczeniem rejestru TheBat w wersji 3.5.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaq_Attack Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Też mam problemy z bat'em :) ale trochę inne. No ale spróbujemy pomóc najpierw Tobie. Z tego co piszesz wynika ze ogólnie program pocztowy działa dobrze, problem jest z tym jednym kontem. Czy zawracałeś sie do dostawcy internetu z prośbą o pomoc ?? To powinien byc pierwszy krok. Nie do końca czuje sie dobrze w tych zagadnieniach poczty, od niedawna uzywam poczty do poważniejszych rzeczy. Wisanie w wyszukiwarke "uwierzytelnianie poczty" daje jakies rezultaty moze któres z nich bedzie tym czym szukasz. A ja założe swój post, może ktoś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doubleube Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jua u mnie dziala. Wina po stronie serwera. Nie bylo waznego certyfikatu. Klient The BAT jest dla mnie najlepszym klientem poczty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...