Winchester Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam. Szukam takiego programu, ktory dzialalby mniej wiecej w taki sposob - wlaczam go i zebym mogl cos zrobic dalej to musze wpisac haslo. Meczy mnie to ciagle wlaczanie i wylaczanie wygaszacza na haslo. A niestety zainstaniala taka potrzeba ostatnimi czasy :((. Zalezy mi po prostu zeby dwoma kliknieciami to zalatwic, wylaczyc monitor i isc na browca bez straty czasu i bez obaw ze ktos bedzie grzebal mi na dysku :x. Czy jest taki program? Pozdrawiam. Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez Winchester Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Sprawa jest prostsza - jeżeli używanym systemem jest windows XP lub 2000 naciśnij po prostu klawisz windows + L - wychodzi do ekranu logowania i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A jesli wtedy mam jakies programy wlaczone to one dalej beda dzialaly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 O juz ladnie wszystko sprawdzilem i jestem zadowolony, dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...