Skocz do zawartości
Joker_king

Epox 8rda3+ Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem na tej płycie głównej podczas grania wywala mnie do windy co jest???

Mam

Procesor-AMD Athlon 3000+XP Barton

Pamięć RAM-Kingston 1GB DDR RAM (2x 512) 400 MHz

Monitor-Maxdata Belinea LCD 15"

Dysk Twardy-WDC WD1200JB-00GVA0

Drukarka-HP 3650

Płyta główna-Epox 8RDA3+/8RDA3G (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) na nVIDIA nForce2 Ultra 400

Karta graficzna-Gainward GeForce6600GT GS PP! Ultra/1960 XP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz porządny, jednak sprawiłbym go. Pozatym sprawdzałeś temperatury podczas stresu (np granie) i w spoczynku? Być może wina leży w ramie, odpal Memtesta albo GoldMemory i się dowiesz :) Jak nie bedzie tro nic z tych rzeczy to pomyślimy dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary nie pisz tyle postów !!! Otwórz bude z każdej strony , podstaw jakiś domowe chłodzenie *(wiatrak zwykły ..) Podmieniaj części , napisz wkońcu czy tylko w grach wywala czy w windzie też... czy tak trudno coś więcej napisać ... czarodziejami nie jesteśmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstrzymaj sie narazie z wentylatorem... I pisze po raz ostatni : Wyjmij wszystko co nie potrzebne z kompa (cd-romy, sieciowke,i inne duperele, otwórz bude z dwóch stron . Włącz kompa odpal marki , prime i sprawdzaj czy nie wywala, zamień z kumplem płyte potem grafe , ramy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi